Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfsfsd

bylam na diecie 2 tyg..i schudlam tylko 2 kg..dlaczego tak malo?:(

Polecane posty

Gość sdfsfsd

bylam na diecie kefirowej +warzywa (np dziennie jadlam 2,3 kefiry + 2 pomidory lub ogórki.) pilam wode niegazowana i czerwone herbaty.. wazylam sie w dniu kiedy zaczelam sie odchudzac..dzisiaj minely 2 tygodnie..wstaje na wage..a tu tylko 2 kg mniej:( i praktycznie tego po mnie nie widac..troche brzuch mi zlecial i tyle... ale masakra:( jestem wkruwiona, plakac mis ie chce:(

Gość jakas ty mondra bura
to bardzo dobrze,teraz wystarczy jak wprowadzisz do swojego zywienia wiecej warzyw i owocow,bedziesz jadla czesciej male porcje i bedzie naprawde ok.

Gość sdfsfsd
czytalam ze taka dziewczyna tez byla na takiej diecie.. i schudla 9 kg! a druga 7...a ja praktycznie nic:( nie o to chodzi ze teraz chce jesc tak jak sprzed diety... tylko to jest dołujące... ze nic mi nie ubylo praktycznie.. czy ja kiedykolwiek schudne?:(

Gość sdfsfsd
to jest straszne:( mam wrazenie ze nigdy nie schudne:(:(

sdfsfsd -> tytanie czy masz z czego chudnąć? stosuj cały czas tą dietę i będize ok ;)

Gość elllloelooo
zdrowo jest chudnąć właśnie kilogram tygodniowo

Gość sdfsfsd
tak mam nadwage;/ 165 cm waga 66 . teraz 64.. to jest dla mnie porazka ze tak malo schudlam, tym bardziej ze inne osoby naprawde duzo chudły na tej diecie.. moja wymarzona waga to 55...

przede wszystkim nie masz nadwagi... to raz,a dwa duzo chudna osoby ktore maja co zrzucac,jak maja ze 30 kg nadwagi to i chudna ze 3 na tydzien,a po trzecie,to zacznij sie ruszac,a nie katowac dieta,po ktorej wroca ci kilogramy z nawiazka...

Gość wydaje mi sie ze to są mięśnie
no i dobrze tlusta krowo. zobacz co jadlas po pierwsze. nic nie jadlas prawie. debili nie sieja. sami sie rodza

Gość sdfsfsd
:/

Gość glampoplollypop
mam to samo ale ze swego doswiadczeniua wiem ze tylko jedzac np 1 jabłko i kefir przez cały dzien schudniesz-ja scgudłam ok 15 kg w mc

Gość moze przed okresem jestes?

Gość sdfsfsd
NIe, jestem po okresie..

Gość darmowa informacja
Nie odchudzaj się mało żrąc tylko podejmij aktywność fizyczną! basen, jezioro, pływanie, spacery z plecakiem oraz wycieczki po kraju! Do plecaka woda mineralna, jabłuszka, bananek, kanapeczki i jakiś baton słodki typu Mars, Snickers . . .