Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeteriankaa.

moj przyszly mąż chce striptizerke na kawalerskim

Polecane posty

Gość kafeteriankaa.

moj przyszly maz czyli moj narzeczony zapragnal wieczoru kawalerskiego ze striptizerka:O oczywiscie z 5kumplami. mam mieszane uczucia, niewiem co myslec? zgodzic sie? czy to chore?:O

Gość transylvania_avenue
powiedz, ze Ty bedziesz striptizerka :) Ciekawe, jaka bedzie jego reakcja, ze 5ciu kumpli bedzie Cie ogladac ;P

Gość kafeteriankaa.
caly czas nalega:O a ja sie zastanawiam czy w ogole brac slub z kims takim co chce gola panienke:O

Gość a ja mam 170cm i jestem cool
a kit mu w ślip niech se ma, tylko niech Ci przyrzeknie że zrobi test na HIV po miesiacu i miesiąc nie będziecie się bzykać.

Gość kafeteriankaa.
slub we wrzesniu:O

Gość mój też ma takie życzenia
Ja sie w zyciu nie zgodze bo nie wierze ze hektolitry wódy + kumple i rozbierana panienka= mily i grzeczny wieczor. za duzo sie nasluchalam co sie wyprawia na takich wieczorach, poza tym co to za jakas zjebana tradycja zeby dziwki na wieczor kawalerski zapraszac? i po cholere w ogole robic takie wieczory?

Gość ullllusss
prawie na akzdym wieczorze kawalerskim jest striptiz tylko nie wszystkie zony musza o tym wiedziec;)

Gość kafeteriankaa.
mój też ma takie życzenia powiedzial ci to wprost ot tak?

A nawet jak mu pociągnie faję to co ? na dobrą sprawę ma być dobrym mężem, a to ostatni dzień kawalerskiego stanu niech ma te swoje 5 min. Przeważnie w opowiadaniach jest wszystko a w rzeczywistości panowie uwalą się jak świnie i nawet nie są w stanie, a pani pokaże dupę i wychodzi bo co będzie z pijanymi siedziała :classic_cool: FACECI KOLORYZUJĄ

Gość kafeteriankaa.
mój też ma takie życzenia powiedzial ci to wprost ot tak?

zguc sie to striptyzerka nie prostytutka poza tym ci powiedzial wiec chyba byl ucciwy

ble ble zgoda buduje ! więc zgódź się a nie "zguć" sorry ale to tak kuje w oczy.

Gość kafeteriankaa.
on mi to wypalil i tego sie trzyma:O chyba koledzy go namowili:O a moj niewiem oo tym nie rozmawialismy. w oghole o wieczorach nie rozmawialismy tylko on zaczal gatke o swoim:O

Gość Może zamiast
Niektórzy nie mają takich wieczorów w ogóle, więc problem z głowy ;) A teraz z innej beczki. Wieczór kawalerski miałby sens (panieński również) jakby dwoje ludzi naprawdę czekało na siebie, żyło w kawalerskim stanie (związek typu mieszkanie razem co to za kawalerskie życie, a wtedy to nie ma zobowiązania?). A tak z czym się żegnać? Typowe polskie małżeństwo miało wielu partnerów przed sobą, a na pewno mężczyzna, mieszkało ze sobą, uprawiało seks, żyło w związku w pełnym znaczeniu tego słowa. Ta żenująca szopka w ogóle nie powinna mieć racji bytu.

Gość no moze dla ciebie
to jego sqietw prawo zeby miec striptiuzerke na kawalerskim,a tobie to co do tego? jeszcze jego zona nie jestes a juz chcesz rzadzic! daj chlopowi troche wolnosci bo inaczej ci bardzo szybko zwieje....

Powiedzial i wiem ze jezeli zrobi ten wieczor to dziwka napewno bedzie,jak nie on ja zamowi to kumple. Dla mnie to jest przesada, bo juz i tak za duzo ma wolnosci gdy oglada sie za innymi kiedy jest ze mna(no ale dobra,kazdy facet tak ma) ale dziwka to juz przegiecie. Po co sie zenic w ogole skoro on woli popatrzec na inne dupy?widocznie jeszcze na slub nie jest gotowy.

Gość Może zamiast
A jak ktoś taktuje małżeństwo jak klatkę to ja mam rozwiązanie: nie pobierać się. Nawet dziwka na kawalerskim nikomu nie pomoże, jeżeli ma problem z życiem w monogamicznym związku. Taka jest prawda.

Gość kafeteriankaa.
mój też ma takie życzenia a po ile macie lat i kiedy slub? masz watpliwosci?

ja wiem wiem ale to aż boli :classic_cool:

Gość eddsdd
nie zgadzaj sie albo tez wez sobie : D

no moze dla ciebie- jakie swiete prawo? striptizerka to juz obowizek na wieczorze kawalerskim? nie mozna kulturalnie spedzic wieczoru tylko odrazu kurwa,wóda i nie wiadomo co jeszcze? wolnosc wolnascia ale jakies zasady trzeba miec. Ciekawe czy bylby zadowolony jakbym mu powiedziala ze ja zamowie striptizera? podejrzewam ze nie... bo facetom oczywiscie wszystko wolno a kobietom nie wypada.

Gość do ble ble
jestes analfabetą :classic_cool:🖐️

Gość kafeteriankaa.
ja nie potrzebuje nagiego faceta na panienskim. z reszta nie myslalam o niczym!:O moj ma 24 lata a ja 22, chyba powinien momyslec co czuje:O

Gość kafeteriankaa.
*pomyslec

Ja mam 24 on 29,slub we wrzesniu przyszlego roku. Mam cholerne watpliwosci bo strasznie boje sie zostac zraniona,juz sie pare razy ladnie przejechalam poza tym nie chcialabym zeby moj przyszly maz byl zwyklym ch**** jak wiekszosc facetow i zdradzal mnie na prawo i lewo. Dla mnie facet w okolicach 30-stki powinien miec juz poukladane jakos w glowie i darowac sobie takie atrakcje. Byl na to czas a jezeli jeszcze mu tego brakuje to chyba na malzenstwo gotowy nie jest :(

Gość kafeteriankaa.
a jak sie przejechalas? jeszli wolno zapytac? bo ja na szczescie nie dlatego bylo ok, ale ty masz duzo czasu do namyslu bo przeszlo rok, a ja... :O

Gość kafeteriankaa.
ja biore slub 25 wrzesnia i mam malo czasu, mam nadzieje ze to sa glupie zarty :O:O chcialabym :O

Gość drgawka
Mój przyszły ma 30 lat i mówi, że brzydzi się takich worków na spermę, w których było mnóstwo fiutów i bałby się dotknąć takiej, żeby się czymś nie zarazić. A na wieczór kawalerski sobie juz wymyślił atrakcje :) chce z kumplami poskakać na spadochronie, potem paintball i zamówi sobie na wieczór taką salę z grami, flipery, pinball, do tego alkohol :)