Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeteriankaa.

moj przyszly mąż chce striptizerke na kawalerskim

Polecane posty

Gość moj tez ma takie zyczenia
Ja nie moge,jak zwierzeta jakies, laska pokaze kawalek tylka i juz wszyscy uslinieni :O na takie cos to sie w zyciu nie zgodze.

Gość spalona żywcem
"Wszyscy uczestnicy byli bardzo zadowoleni z tego jak zaprezentowała się tancerka. Chyba lepszego wstępu do wieczoru nie mogliśmy mieć. Skoro już żonaci(tzw. sim-lock'owcy) ściągali obrączki widząc jak porusza się tancerka,to coś już znaczy:) Nie ściemniam, naprawdę tak było." A z czym się na takich wieczorach żegnają zajęci czy żonaci?

Gość no moze dla ciebie
PRZESADZASZ KOBIETO! jak ma cie zdrdzic to cie i tak zdradzi i nie musi sobie striptizerki zalatwiac zeby to zrobic....wiec o co biega? a myslsiz,ze on za dziewczynami nie oglada sie na ulicy? popatrzec przeciez mozna a to jak dla neigo OSTATNIE CHWILE WOLNOSCI bo widac, zes starsznie konserwatywna i zabiorcza.wiec chlopak niech sobie z leszka ulzy bo widac ze ciezkie bedzie mial zycie z toba...oj ciezkie.... ;-(

Gość lellllummmpolllelllum
Dokładnie LOJALNOŚĆ! Niestety uważam, że kalawerski nie jest wyjatkiem do nie trzymania się pewnych zasad. Czy normalnym i tolerowanym zachowaniem jest aby partner "z okazji dobrego dnia" zamówił sobie striptizerkę? Nie? To może niech sobie każdy robi co chce z okazji weekendu, z okazji urodzin itd. Skacze suczka po gościu, bardzo często zlizuje on z niej np. bitą śmietankę, a następnego dnia "kochajacy" widzi się z swoją miłością. Szkoda tylko, że najczęsciej szlag go trafia jak jego babka rozmawia z innych bądź pomyśli, że ktoś by mógł ją podrywać:P

Gość 1234567890987654321
bozesz ludzie jak wy nie rozumiecie ze nie o zaufanie chodzi tylko o zasady i przepraszam bardzo ogladanie obcej golej baby JEST ZDRADA i nie rozmieszajcie mnie ostatnimi chwilami wolnosci normalnie argument 5 latka ktos jest w zwiakzu juz jest zobowiaznay do lojalnosc chwile wolnosic to on mial znaim powiedzial kobiece ze ja kocha i zanim sie z nia zwiazal zaniedlugo bedziemy mowili ze kobieta jest konserwatywna bo wyrzucila meza z domu kiedy ten ja zdradzil

Gość kafeteriankaa.
juz postanowilam. zobacze co mi dzis powie:O narazie uciekam..

Gość 1234567890987654321
masz prawo wymagac od faceta lojalnosic i szacunku jesli jestescie w zwiakzu i jesli jestes jego narzeczona a zaniedlugo bedziesz zona nie wszyscy faceci sa gnojami sa tacy ktorzy maja zasady jesli itwoj facet ch nie ma mozesz poszukac takiego ktory bedzie mial i znajdziesz bo tacy tez sa tylko pamietaj zasad wymuszac nie mozesz mozesz tylko mowic jakie ty masz zasady czego nie akceptujesz nie mozesz tez szantazowac

Gość BędęTwojąDziś
Mnie rozwala jakies takie zezwierzęcenie i panie, które trudnią się tą profesją bardzo często podjudzają.Nie oszukujmy się: większość stritizerek można za dodatkową opłatą "przekwalifikować" na prostytutkę. Jak ktoś tu wspomniał: zachwoują sie jak zwierzęta ale na myśl o sowjej kobiecie i kimś trzecim (niekoniecznie tańczącym przed nią z pindolkiem) dostają kurwicy.

Gość spalona żywcem
Na 8 z 10 fotografii mężczyźni macali striptizerki a one ich. Rozumiem, że to w porządku. Zdradzić może też równie dobrze ten, który i wyruchał się w życiu, przeleciał dziwkę na kawalerski bo to zależy trochę od innych czynników, na przykład charakteru. Argument ostatnie dni wolności jest żałosny, nie są to kawalerowie tylko stare pryki, większość zamężna jedzie tam po nowe doznania erotyczne. To jest rzeczywistość.

Gość TakaJestemISięNieZmienie
Podstawowa rzecz: lojalność Panowie oczekują tego od kobiet, często denerwują się drobnostkami,a sami ślinią się jak niewyżyte zwierzęta! Znam przypadek gdzie dziewczyny miały stripizera - zrobiono wielkie hallo. Panowie natomiast (w tym byli tacy, którzy ściemnili, że będą siedzieć w domu) wylądowali w barze ze striptizem plus najprawdopodobniej jeszcze coś gorszego. Jednak "najbardziej święci" nie stronili od jechania po swych partnerkach: no jak mogła, było jej mokro etc., a sami zabawiali się z kurewkami. Uwłaczające zachowanie!

Podstawowa rzecz: lojalność Panowie oczekują tego od kobiet, często denerwują się drobnostkami,a sami ślinią się jak niewyżyte zwierzęta! Znam przypadek gdzie dziewczyny miały stripizera - zrobiono wielkie hallo. Panowie natomiast (w tym byli tacy, którzy ściemnili, że będą siedzieć w domu) wylądowali w barze ze striptizem plus najprawdopodobniej jeszcze coś gorszego. Jednak "najbardziej święci" nie stronili od jechania po swych partnerkach: no jak mogła, było jej mokro etc., a sami zabawiali się z kurewkami. Uwłaczające zachowanie!

Gość do kafeterianka._+":P{}P
co u Ciebie? Nic sie nie odzywasz? Nie wierz, ze na striptizie sie tylko patrzy! Można obmacywać, zarówno kawaler sptriptizerke, jak i striptizerka kawalera..., nawet w ekskluzywnych klubach. Do tego dochodzi mnóstwo alkoholu, koledzy i kawaler może zaponnieć przez te noc o swojej ukochanej narzeczonej.. A jezeli jest emocjonalna i dosc wrazliwa, to ten wieczor nie bedzie ci dawal spokoju.. Bedziesz sie zastanwiala, wyobrazala sobie, jak twoj kochany slinil sie na widok jakejs obcej baby, jak ja obmacywal, jak ona machala mu cyckamk do buzi, jak sie podniecil i czy przypadkiem jemu ta baba nie podobala sie bardziej od ciebie, a moze potem bedziesz sie zamartwiala, czy on czasem o niej nie mysli, czy nie porownuje cie do niej.. Zastanow sie nad tym dobrze! Bo jedna noc moze przekreslic wszystko co budowaliscie przez dlugi czas!!!!

Przepraszam za to, że tyle razy się dodało;) Dokładnie jak cche może pomacać ona również, kolezy, alkohol mniej podatni czasem ida na żywioł, a co dopiero np. gosciu który chce takie wieczor i jest podoatny na wplywy

Przepraszam za to, że tyle razy się dodało;) Dokładnie jak cche może pomacać ona również, kolezy, alkohol mniej podatni czasem ida na żywioł, a co dopiero np. gosciu który chce takie wieczor i jest podoatny na wplywy

Gość moj tez ma takie zyczenia
Moj ma jeszcze takie tlumaczenie ze on nie bedzie zamawial zadnej dziwki ale koledzy mu zrobia niespodzianke. Zalosne :O ja to chyba urwalam sie z choinki bo mam glowe pelna idealow a niestety zycie pokazuje ze mozna sobie je wsadzic w ....

Gość kafeteriankaa.
BEDZIE ZA GODZINE I ZOBACZE CO Mi POWIE. JA JUZ POSTANOWILAM. JAK powie ze musi byc striptiz to niedch juz nie przyjezdza. tak mu powiem. napisze jutro:O 🖐️

Gość 1234567890987654321
napisz potem jak to sie rozwiazalo

Gość kafeteriankaa.
napisze jutro bo dzis juz nie bede miala mozliwosci. dobranoc wszystkim:O dobrze ze tutaj napisalam. oczy misie otworzyly. pa

Gość 1234567890987654321
Sratatatatatatatatatatatatatat Twoja wola co robisz ja mam swoje zasady i nie zamierzam sie znizac do pewneog poziomu i szmacic bo moj facet sie chce szmacic Jak chce sie szmacic ja w takim razie dziekcuje postepuje zgodnie ze sowimi zasadami i w zgodzie ze soba wiec rozsatej sie z takim osobnikiem. wole byc sama jak robic z siebie szmate zeby sie odplacici bez sensu dla mnie

Gość czira fara cziru tonga :)
strattatatatatat-masz poniekad racje. Ja kiedys bylam twarda babeczka ale ostatnio jakos wyluzowalam i na dobre mi to nie wyszlo bo moj sobie mysli chyba ze mu juz wszystko wolno. Postanowilam sobie ze jezeli jeszcze raz mnie wyzwie po pijaku albo nie bedzie mnie szanowal to go zostawie.Ciezko bedzie bo ciezko ale nie jestem jakas ladacznica zeby mnie tak traktowac. Bo jak sie facetom da palca to zaraz chca reke. Moj facet jest przekonany ze go nie zostawie i czuje sie z tym bardzo pewnie wiec najwyzsza pora zbic go z tropu. w sierpniu mamy wesele naszych znajomych i przyszly pan mlody to dobry kolega mojego faceta i juz sa zajawki o wieczorze. Dam mu wybor albo ja albo ogladanie golej dupy.

Gość 1234567890987654321
sratatatatatatatatatatatatatat wiesz ja jeszcze nie jestem tak sfrustrowana i rozzalona na swiat jak ty

Stratatattatata, to straszne co piszesz :( Czy chodzisz na terapię w związku z dysmorfofobią? Moim zd.mogłabys porozmawiać z terapeutą też o swoich urazach, poglądach, bo to w Tobie siedzi bardzo głęboko wg mnie, w ten sposób nigdy nikomu nie zaufasz, a związek bez miłości i zaufania nie jest szczęśliwy jak i osoby, które go tworzą. Życzę Ci, żebyś przekonała się, że nie wszyscy faceci są takimi draniami myślącymi tylko kroczem :o

Gość lellllummmpolllelllum
Odnośnie zwyczaju (mody) wieczoru kawalerskiego :) Jest jeszcze jeden zwyczaj: dobry zwyczaj nie pożyczaj :P Więc jeśli usilnie chce iść na wieczór kawalerski i nie ma konkretnych "za" kopnij go w dupkę :D