Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość in a minute please

Czy warto?

Polecane posty

Gość in a minute please

Ostatnio zaczełam pisać z pewnym facetem poznanym przez internet. W sumie połączyło nas wspólne hobby na pewnym portalu i jakoś tak zaczęliśmy korespondować. On zaproponował spotkanie w sumie tak na kawę w celu poznania się. Powiem szczerze że dokucza mi samotność i nawet chętnie bym poszła. Oczywiście nie jestem zdesperowana, ale z chęcia wyszła bym z domu. I teraz pytanie wiem że może głupie. Podoba mi się pewien nieznajomy chłopak na którego wpadam co jakiś czas. On pewnie też mnie kojarzy gdyż czasem się uśmiecha. Narazie nie było okazji ale może zebrałabym się na odwagę i spróbowała zagadać bo naprawdę robi na mnie duże wrażenie. I teraz mam schizy że jak pójde na kawe z panem z neta to wpadnę na tego który mi się podoba i będzie po ptokach, pomyśli że mam chłopaka. Ale żeby aż tak schizować i nie iść na kawe?

jak chcesz iść z tym gościem na kawę to idź. Musiałabyś mieć dużego pecha żeby spotkać tamtego :D

Gość in a minute please
Wiem że może to głupio zabrzmi ale ja właśnie takiego pecha mam, kurcze wiem że schizuje ale nie wiem czy lepiej nie zaczepić tego co mi się podoba i przynajmniej byłabym spokojniejsza ;)

Gość a może okaże się
że to ten sam?

Gość Złośnica zawsze i wszędzie
wybierz miejsce, gdzie będziesz miała pewność że on tam was nie zastanie;p

Gość in a minute please
To by była wymarzona sytuacja ale na bank wiem że to nie ten sam:(