Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Naprawdę-ciekawa

Po co dajecie zdjęcia do stópek?

Polecane posty

Gość Naprawdę-ciekawa

Ludzie,po co dajecie fotki do stópek?Inni się z Was śmieją,wynajdują wady.Po co to robicie?Czy naprawdę lubicie jak się z Was śmieją?

Gość kup se wibrator
Bo nie każdy lubi i chce być anonimowy... Widocznie są na tyle odważni i jeśli już wypowiadają się w jakichś sprawach to jako "oni" a nie pomarańczowe literki tak jak my:D

nie interesuje mnie, czy się śmieją czy nie :P zdjęcie mi się po prostu podoba, więc je dałam :O nie musisz się na nie patrzeć, patrzą Ci, którzy chcą :O co za problem?

Gość kup se wibrator
No Ty little akurat ładna jesteś więc nie ma się czego przyczepić... Ktoś musiałby naprawdę "chcieć":D

Gość Naprawdę-ciekawa
Tak brawa za odwagę.To jest na plus.Ale nie widzę sensu poddawania się publicznej ocenie swojego wyglądu.Tym bardziej,że widzę tu niejednokrotnie starcia pomiędzy kimś kto dał zdjęcie a anonimami.

Gość kup se wibrator
Widzisz starcia - bo wśród tych anonimowych jest mnóstwo ludzi zawistnych, którzy nawet jak sami nie mają to muszą innym dopiec:D

Gość Naprawdę-ciekawa
Mi te zdjęcia nie przeszkadzają,nigdy nie wyśmiewałam się z kogokolwiek,kto umieścił w stópce swoje zdjęcie.Uważam,że to nie fair,bo ja jestem anonimowa.Dziwi mnie po prostu dlaczego poddajecie się opinii innych ludzi,anonimowych właśnie.

Gość kup se wibrator
To tylko forum, ja też tu kiedyś specjalnie wstawiłem zdjęcie i mnóstwo osób jechało po moim wyglądzie:D Ale odpowiedz sobie na jedno pytanie - czy idąc ulicą nie wystawiasz się na opinie innych? Często dla Ciebie anonimowych? Na opinie, których zapewne nie usłyszysz?

Gość BędęTwojąDziś
Mam czasami wrażenie, że chcą się dowartościować (OCZYWIŚCIE NIE WSZYSCY) Bardzi często wiele zdjęć z róźnych stron: z prawa, z lewa, na wprost, podbajerowane etc.

Gość Naprawdę-ciekawa
Littlesensitive,jesteś bardzo ładną dziewczyną.Na pewno masz świadomość tego,więc po co wystawiasz się na potencjalne oceny zazdrosnych forumowiczek i panów,którzy nie mają szans u takich jak Ty.

Gość Naprawdę-ciekawa
Na ulicy to nieuniknione ale tutaj...

Gość kup se wibrator
Rzeczą oczywistą jest, że ego kobiety też lubi być od czasu do czasu połechtane dobrymi komentarzami;)

Gość uhahahahahahahhahaha
to chyba efekt zarozumialstwa albo kompleksów (jakieś braki z dzieciństwa? mamusia za mało przytulała ? kto wie ...)

Gość Naprawdę-ciekawa
Jestem przekonana,że ładne dziewczyny(jak niektóre na kafeterii)w realu słyszą tyle komplementów i mają tak duże powodzenie,że opinie forumowiczów i jakieś utarczki(anonimowi najeżdżają na Was-Wy się bronicie) nie są Im potrzebne.Po co być pożywką dla kogoś?

Gość kup se wibrator1
A może właśnie nie słyszą tyle komplementów na co dzień? Może to mężczyźni nie podchodzą już tak często do obcych kobiet? Dlatego jeżeli już słyszą komplementy to tylko od znajomych doszukując się nieprawdy i szukając potwierdzenia? Może właśnie wstawiają to zdjęcie na przekór wszystkiemu, aby pokazać: "Nie boję się krytyki"? Bo jakoś wątpię, żeby to było coś w stylu:"No już patrzcie jaka jestem śliczniusia! Dawajcie słodkie komentarze", od tego są portale jak fotka:D Tutaj niektórzy widocznie są dość zżyci i w jakiś sposób przez takie dodane zdjęcie też siebie chcą wyrazić, tak jak przez cytat czy powiedzenie w stopce:) PS> Ktoś zabrał mi nick:D

Gość Naprawdę-ciekawa
Coś w tym jest.Ale jak patrzę na topik,w którym ludzie najeżdżają na Miłą jak zawsze,to dziwię się osobom,które umieszczają tu swoje fotki.Boże,co tam się dzieje...

Gość kup se wibrator1
Ja tam byłem, zobaczyłem, stwierdziłem, że szkoda mojego czasu:) Nie każdej dyskusji trzeba się podejmować, bo nie każda jest wysiłku warta.

Gość dają ludzie o niskiej samoocen
ie dla podbudowania swojego ego ładni ci z natury nie musza sie reklamować oni mają potwierdzenie codziennie

Gość bezbluzki
A kto może zweryfikować to,że zdjęcie w stopce jest NA PEWNO tej osoby, która je zamieściła?;)

Gość bulwersacja buahhhaaa
nie masz doznan w realu, to masz na forum, brawo co za osiagniecie:D

A co nie jest tak??:D uwielbiam jak ci idioci z kafe się wyżywają bo sami wstydzą się siebie pokazać (och przepraszam chcą być anonimowi) :D:D biedactwa:(

a te stopki z u kreskowanych to czasem nie odnosi sie do dolnej konczyny ?:) a ja daje zeby poczytac smieszne wypowiedzi na moj temat :) nieprawda ze ludzie daja fotki zeby sie dowartosciowac, bo raczej zadko kiedy slyszy sie jakis komplement na kafe.

jak wchodze na cafe i widze te wasze ryje to mam zjebany dzień, więc chyba dlatego dajecie te foty, żeby takie osoby jak ja miały cały dzień zepsuty :o

Gość annodomini2010
Dają bo chcą. ja zupełnie inaczej odbieram taką osobę, staje się dla mnie po prostu kimś realnym, prawdziwym a nie jakimś tam nieznanym indywiduum. ja nie mam tyle pewności siebie żeby swoją fotkę tu wstawić więc za odwagę i akceptację siebie podziwiam je

annodomini2010 Dają bo chcą. ja zupełnie inaczej odbieram taką osobę, staje się dla mnie po prostu kimś realnym, prawdziwym a nie jakimś tam nieznanym indywiduum. ja nie mam tyle pewności siebie żeby swoją fotkę tu wstawić więc za odwagę i akceptację siebie podziwiam je ja dokladnie po TO:)

Gość casablanka to laska
nie ma chyba ladniejszej i zgrabniejszej