Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Naprawdę-ciekawa

Po co dajecie zdjęcia do stópek?

Polecane posty

On to pewnie jest zbyt piękny aby miedzy takimi szkaradami swoje zdjecie pokazywac :(

Jeszcze wszystkie na hura byśmy się zakochały i chłopak nie dałby rady nam wszystkim... :P

Tu kazdy, kto krytykuje innych a u siebie w stopce nie ma zdjecia to jest tak piekny, ze az bije po oczach. Pewnie dlatego sie nie doczekamy zdjecia.

no jak mozesz watpić w jego mozliwosci. Pewnie, ze wszystkim dalby rade, ale pewnie by nie chcial, bo on takich to nawet kijem przez szmate nie tyka :D

Gość Aśka.M
Casablanka ma bardzo mocną opaleniznę I dużo makijażu na twarzy (głównie oczy). Dla mnie piękna to jest np. Quicksand.

Mi się tam Cass nie podoba, widzę tysiące takie na ulicach. Ale innym facetom się nie dziwię, w końcu daje tu zdjęcia w bikini więc popularność zdobyła. Ładna jest littlesensitive, buziaczek i Leeee ale rzadko je tu widać. Na prawdę ładne naturalne dziewczyny

Ej, a może Przystojniaczek wcale nie jest taki cudowny, idealny i w ogóle ahhh? :D W końcu to on tak twierdzi a wiadomo, że sami nie powinniśmy siebie oceniać bo jesteśmy nieobiektywni :P

Gość te co piszą źle o wyglądzie
casablanki zwyczjnie jej zazdroszczą powodzenia u facetów. same nie mają brania, stąd te najazdy na jej wygląd.

Gość nie pokaze bom podobna do cass
:(

Gość annodomini2010
przystojniaczku lepiej uważaj na słowa bo jak te rzesze kafeterianek się wkurwią i pokażą swoje foty to może zejdziesz z tej ziemi

Ej no, ładna littlesensitive jest faktycznie :P Chociaż gustyję raczej w facetach żeby nie było :P

Gość nie pokaze bom podobna do cass
przystojniaczek ty jestes tylko z nicku..dobrze ci napisali kaszalocie. :D

tutaj jest duzo ladnych dziewczyn, z tym, ze nie wszystkie sa 'klasyczne', ja moze widzialam z jedna czy dwie takie średnie :P A ludzie sa juz tacy jacy sa :D Zawsze lubia powbijac szpile, a wiadomo, ze wyglad jest wazny, wiec w to uderzaja :D Nikt mi nie powie, ze jestem glupia, bo mnie nie zna, ale moze mi dowalic, ze ejstem paszczurem :D :classic_cool:

Zmykam stąd... Do jutra. Przystojniaczek niech śpi słodko póki może, bo jutro wstawiam swoją fotę :P Dobrej nocy Ludziki :)