Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grube udka

od jutra DIETA MŻ - kto ze mną???

Polecane posty

Gość grube udka

do wyjazdu nad morze tylko niecały miesiąc, chciałabym schudnąć chociaż z 3 kg :-) by ubyło cm z nóg, ud wiem, że za dużo jem, w dodatku słodycze lubię CHCĘ SCHUDNAĆ, ale często już zaczynałam ograniczanie jedzenia, a po jakims czasie wracałam do starych nawyków, bo nie mam silnej woli, nie miałam mobilizacji... może w kilka będzie nam "raźniej" :-)

Gość deelllaaaaaaaaaa
ja sie chetnie przylacze musze schudnac jakies 3 kg w ciagu 3 tygodni:)

Gość grube udka
to fajnie :-) ja - 32 lata, 164 cm, 64 kg wagi, udo w najgrubszym miejscu 58 cm !!! a Ty??? interesuje Cię dieta MŻ??? ile zjadasz??? ja: śniadanie - 1,5 kajzerki (jak zrobię sobie z szyneczką, serkiem, pomidorkiem, ogórkiem itp, bo jak z samą szynką to bywa, że zjem tylko 1 kajzerkę) obiad- prawie tyle co mąż (ziemniaki spora porcja, duży kotlet smażony, surówka czy mizeria ...) kolacja- też ok 1,5 kajzerki do tego słodycze (całą czekoladę na dzień lub co gorsza w nocy zjadam!!!!), kawa, herbata słodzone owoce też jakieś na przekąskę (banan, arbuz, jabłko, brzoskwinia) Na jutro kupiłam już razowe pieczywo, ale jak ja wytrwam... :-(

Gość grube uda
to fajnie :-) ja 164 cm wzrostu, 64 kg wagi, w najgrubszym miejscu ud 58 cm, a Ty?? Intetresuje Cię dieta MŻ??? Dużo jesz???

Gość f56666
ja od dzisiaj na SB. Moge się przyłączyć?:)

Gość grube udka
to fajnie :-) ja mam 164 cm, ważę 64 kg, udo w najgrubszym miejscu 58 cm, a TY??? Interesuje Cię dieta MŻ??? Dużo jesz???

Gość grube udko
sorry coś mi się zacięło, mialam komunikat, że nie została wysłana moja wypowiedź, a teraz patrzę, że jest po parę razy to samo :-)

Gość deelllaaaaaaaaaa
167cm 61 kg. sniadanie 3 kwalki chleba razowego przewaznie z bialym serem salta ogorkiem pomidorem pozniej jakis owoc: obiad standard najgorsze w moim menu jest jedzenie po obiedzie jakies ciastka lody chipsy itp. kolacja parowki;/ nad tym chce popracowac wiecej wody pic i dodac cwiczenia;)

Gość grube uda
a słyszalaś o diecie z samych jajek??? Koleżanka mi mówila, że jej znajoma schudła ale przez 5 dni jadła same jajka po 2 jajka 3 razy dziennie, do tego po pomarańczy, piła wodę, herbatę i kawę niesłodzoną lub słodzoną łyżeczką miodu, ale trzeba być rygorystycznym i nic nie podjadać przynajmniej przez 3 dni, a potem można włączyć kromkę razowego, czy jakiś owoc itp ja też podjadam słodycze głownie pod wieczór lub w nocy - normalnie budzę sie bo mam taką potrzebę zjedzenia ciastek czy czekolady!!! a gimnastykę jakąś uprawiasz??? ja nie, nie chce mi się :-( ale może powinnam się zmusić, zmobilizować coś na uda...

Gość też ja też
164 cm, 66 kg, udo 60 cm, pas 75 cm !!!! brak mi silnej woli do diety i ćwiczeń

Gość grube uda
w nocy zjadłam parę ciastek i 2 krówki :-( ale to już lepiej niż całą czekoladę,,,, teraz kawka - osłodzę łyżeczką miodu (bleee) ugotowałam 6 jajek - po 2 na sniadanie, obiad i kolację... przydałoby się dokupić pomarańcze i chociaż 3 dni tak "pociągnąć" ... czy wytrzymam tak, nie wiem... na dworze gorąco to może nie bedzie mnie tak ciągło do jedzenia... kto od dziś mniej je i co je - jadłospis????