Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolcia12365

Jaki krem do opalania twarzy na słońcu?

Polecane posty

Gość Karolcia12365

co polecacie do opalania twarzy na słońcu (taki,żeby była ona brązowa,a nie czerwona) z filtrem uv rzecz jasna :)

Gość mrowa231094
Filt 50+ bioderma np., bo chyba nie chcesz, żeby słońce niszczyło Ci skórę (skóra opalona = skóra niszczona).

Gość mamciamamcia
Nivea zapycha masakrycznie - nie mam tłustej cery a po filtrach Nivea miałam wysyp pryszczy :O Avene czy Bioderma są ok.

Gość sdfghgj,mfnb xv
bioderma SPF50+ z fluidem. moje odkrycie!!!!:) wczesniej uzywalam rowniez 50 z avene bo byl najlzejszy do tlustej skory ale jak kazdy wysoki filtr bielil skore. a ten jest lekko brazowy. i lekki. super:)

Gość delllicja2
Najlepiej własnie zdecydować sie na jak najwyższy faktor. Na pewno kosmetyk filtr P20 bedzie tutaj doskonałym rozwiązaniem.

Gość gość
ja polecam kremy Sun Care od Flosleku. Nie sa bardzo tłuste, a jednocześnie ich filtry naprawdę się sprawdzają.

Gość gość
Na pewno warto jest patrzeć na skład tabletki. A tutaj jest duża dawka betakarotenu, duza dawka karotenoidów, z dużą dawką astaksantyny, z dużą dawką wiesiołka który działa przeciw alergicznie, duza dawka karotenoidów które gwarantują piękny koloryt skóry. Warto sięgnąc po taki suplement.

ja na slonce biore krem taki dla dzieci z duuuzym filtrem 60 lu 75 chyba. gwarancja ze nie dostane piegow ;)

Gość gość
Nie ma kremów z filtrem większym niż 50+.

Gość gość
Są kremy z filtram większymi niż 50, tylko że nie w Polsce. Kilka razy będąc na Karaibach widziałam w hotelowych sklepikach kremy z SPF80.

Gość gośćOlga
U mnie doskonale sprawdza się Masło SHEA Dzikie Drzewko. Posiada naturalne filtry przeciwsłoneczne. Doskonale nawilża i ujędrnia skórę, a co najważniejsze jet w 100% naturalne.

Gość gość
gośćOlga dziś Nie dość że spamerska ściera, to jeszcze kretyńska spamerska ściera. "Naturalne filtry" to ZERO OCHRONY, prosta droga do poważnych poparzeń nawet!!!

Gość gość
Teraz po słońcu mam przesuszona skórę, zaczęłam nakładać maskę orange coconut z klapp cosmetics , po niej moja buzia jest nawilżona, ma ładny , zdrowy kolor. Poza tym maska cudnie pachnie :) W dzień używam kremu nawilżającego.

Gość gość
Zobacz kremy Floslek, mają różne filtry, pasują do każdej skóry.

Gość gość
WON z tym spamem ściery reklamowe!!! :O WON z tym spamem ściery reklamowe!!! :O WON z tym spamem ściery reklamowe!!! :O WON z tym spamem ściery reklamowe!!! :O WON z tym spamem ściery reklamowe!!! :O WON z tym spamem ściery reklamowe!!! :O WON z tym spamem ściery reklamowe!!! :O WON z tym spamem ściery reklamowe!!! :O WON z tym spamem ściery reklamowe!!! :O WON z tym spamem ściery reklamowe!!! :O WON z tym spamem ściery reklamowe!!! :O WON z tym spamem ściery reklamowe!!! :O WON z tym spamem ściery reklamowe!!! :O WON z tym spamem ściery reklamowe!!! :O WON z tym spamem ściery reklamowe!!! :O WON z tym spamem ściery reklamowe!!! :O WON z tym spamem ściery reklamowe!!! :O WON z tym spamem ściery reklamowe!!! :O WON z tym spamem ściery reklamowe!!! :O WON z tym spamem ściery reklamowe!!! :O WON z tym spamem ściery reklamowe!!! :O WON z tym spamem ściery reklamowe!!! :O WON z tym spamem ściery reklamowe!!! :O WON z tym spamem ściery reklamowe!!! :O WON z tym spamem ściery reklamowe!!! :O WON z tym spamem ściery reklamowe!!! :O WON z tym spamem ściery reklamowe!!! :O WON z tym spamem ściery reklamowe!!! :O WON z tym spamem ściery reklamowe!!! :O WON z tym spamem ściery reklamowe!!! :O WON z tym spamem ściery reklamowe!!! :O WON z tym spamem ściery reklamowe!!! :O WON z tym spamem ściery reklamowe!!! :O WON z tym spamem ściery reklamowe!!! :O WON z tym spamem ściery reklamowe!!! :O WON z tym spamem ściery reklamowe!!! :O WON z tym spamem ściery reklamowe!!! :O WON z tym spamem ściery reklamowe!!! :O WON z tym spamem ściery reklamowe!!! :O WON z tym spamem ściery reklamowe!!! :O WON z tym spamem ściery reklamowe!!! :O WON z tym spamem ściery reklamowe!!! :O WON z tym spamem ściery reklamowe!!! :O WON z tym spamem ściery reklamowe!!! :O WON z tym spamem ściery reklamowe!!! :O WON z tym spamem ściery reklamowe!!! :O WON z tym spamem ściery reklamowe!!! :O WON z tym spamem ściery reklamowe!!! :O WON z tym spamem ściery reklamowe!!! :O WON z tym spamem ściery reklamowe!!! :O WON z tym spamem ściery reklamowe!!! :O WON z tym spamem ściery reklamowe!!! :O WON z tym spamem ściery reklamowe!!! :O WON z tym spamem ściery reklamowe!!! :O WON z tym spamem ściery reklamowe!!! :O WON z tym spamem ściery reklamowe!!! :O WON z tym spamem ściery reklamowe!!! :O WON z tym spamem ściery reklamowe!!! :O WON z tym spamem ściery reklamowe!!! :O WON z tym spamem ściery reklamowe!!! :O