Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Krwawa_Merry

Impreza osiemnastkowa! ;)

Polecane posty

Idę jutro na osiemnastkę do koleżanki, impreza jest w jakimś lokalu. Może doradzicie, co mogłabym ubrać i jak się uczesać? :) Mam 18 lat, 170cm wzrostu, wymiary normalne, czyli rozmiar 36-38 (podaję dla wyobrażenia), mały biust a największym moim atutem są zdecydowanie nogi. Noszę okulary, a włosy mam długie, ciemny blond ;). Powiem tak: chcę się czuć swobodnie, ładnie, ciekawie wyglądać a jednocześnie bez przesady no i nie mam pomysłu. Raczej nie chcę ubierać szpilek chociaż takowe posiadam, bo chcę się pobawić i raczej w 12cm szpilkach będzie mi ciężko w tak ciepłe dni. A tak to posiadam sandały na lato i trampki :O. krótkie spodenki i sandały? jaka bluzka? może macie ciekawe pomysły a ja spróbuję takowy zestaw skombinować z moją szafą? :) No i włosy, rozpuszczone mi się znudziły, może wiecie co ciekawego z nimi zrobić? fale? jakieś warkocze gdzie nie gdzie? :D

Byłam już w niej, nie znalazłam natchnienia :classic_cool:. Może jednak ktoś chce ze mną podyskutować, dopomóc? :)

Jak jesteś brzydka to nawet w najfajniejszych ciuchach nie będziesz dobrze wyglądać, jak jesteś ładna to za bardzo nie musisz się ubiorem przejmować.

na modzie się nie znam, ale tych rad powyżej nie słuchaj bo image moze dużo zmienić i nawet jeśli wygląd masz nieciekawy (chociaż wątpię 170 cm - S/M brzmi obiecująco) to co ubierzesz, jak sie uczeszesz i jaki makijaż może dużo zdziałać

Też się nie znam na modzie, kupuję co mi się spodoba i tyle. Nie wiem czy jestem ładna, osoby z mojego otoczenia uważają, że jestem, tylko brak mi pewności siebie. Swojego zdjęcia nie dam, bo ktoś może mnie rozpoznać. Myślałam nad tym, żeby włosy lekko pofalować (nie wiem, może piankę wgnieść we włosy?), przedziałek na środku głowy (nie mam grzywki) a z boku, z lewej strony zrobić warkocz do połowy głowy i przypnąć go wsuwkami. Już byłoby jakieś urozmaicenie. Natomiast moja mama (głównie jej się radzę, choć nie zawsze) twierdzi, że najlepiej gdy ubiorę sandały i spódnicę jeansową (bo ja myślałam nad spodenkami ale chyba faktycznie takie jeansowe to bardziej na wypad na miasto). A o górze stroju nawet nie myślę, mam same sportowe koszulki :O.