Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbbbbbbbbbbbbuu

mój facet bez zęba

Polecane posty

Gość bbbbbbbbbbbbbuu

Mój od dłuższego czasu facet, z którym mieszkam stracił ząb, po prostu miał go a od kilku dni już go nie ma. Górna dwójka. Fajnie to nie wygląda. Mam zapytać co się stało jeśli on nie widzi problemu, i nawet słówkiem nie powiedział że coś jest nie halo? A z drugiej strony to raczej dba o wygląd. sama nie wiem.....

Gość bbbbbbbbbbbbbuu
nie boję ale jest mi głupio tak walnąć prosto z mostu...

ja bym zapytała, głupio to obcego zapytać

Gość fgrty 6r
a niby czemu? w koncu mogl ktos go walnac, nie obchodzi cie ze twoj facet dostal po buzi i stracil zab? a jakby nagle przyszedl bez nosa, oka czy reki to tez bys slowem sie nie zajaknela? :O

Gość jakas tam furgonetka
chyba żrtujesz? ja bym od razu zapytała, mieszkasz znim to chyba normalna sprawa, ciekawośc i troska

Gość bbbbbbbbbbbbbuu
ja do tej pory nie pokazałam mu swojego trzeciego sutka i miniaturowego penisa pod wejściem do pochwy :O

Gość bbbbbbbbbbbbbuu
masakra, nie jestem jakąś Dodą ale trochę tak dziwnie znajomym się pokazać... wstyd? raczej skrępowanie

Gość bbbbbbbbbbbbbuu
no raz przyszedł do mnie bez penisa :O bo zapomniał go sobie wkręcić i tez się nie pytałam go on go zapodział:(

Gość bbbbbbbbbbbbbuu
dzięki za głupie podszywy!!!!!!!!!

Gość bbbbbbbbbbbbbuu
jak myślicie zawsze wypada pytac sie o ubytki u swojego faceta .?

Gość fgrty 6r
zawsze

Gość Lilka 25
Doradźcie cos, mam chłopaka który niema górnych zębów, strasznie strasznie to wygląda a jemu to nie przeszkadza, kilka razy juz mu mówiłam zeby sobie wstwił zabki ale on dalej swoje. Ciekawi mnie ile kosztowało by wstawienie górnych dwójek i jedynek, i jak to sie zrobi tzn jak wygląda takie wstawianie górnych zebów ? eh

Gość ladaco
Jeśli ma resztki zębów, to korona, a to wydatek ok. 500 zł za sztukę. Jeśli nie ma nic, to implanty, a to już fortuna :-)

Gość Lilka 25
wydaje mi sie że nic mu nie zostało na górze, no może jakies takie okrawki zębów, eh nie rozumiem jak mógł sobie tak zaniedba on mi tłumaczy tym ze ma strasznie kruche zeby i to rodzinne jest u niego. Czyli ile jakies 5 tys by kosztowało zrobienie inplantów, a jak to wygląda ?

Gość ladaco
Nie chcę Cię w błąd wprowadzać, więc lepiej poczytaj o implantach w sieci.

Gość jaitylkoja
Lilka 25 nie chcę być nie miła ale może zorientuj się czy on nie ma problemu z alkoholem. Wtedy ząbki lecą oj lecą

Gość 2468
skoro nie miał widocznej opuchlizny i zasinień to raczej nikt go nie walnął w twarz;) może ten ząb go bolał tylko nic nie mówił? nie miał pieniędzy na leczenie wiec poszedl wyrwać:o

Gość Lilka 25
Hmm wiadomo jak każdy facet lubi sobie wypic ale nie wydaje mi sie zeby miał z tym problem, często pije piwko ale nie az tak zeby sie upic do nieprzytomnosci. Szkoda mi go bo chłopak nawet przystojny ale niechce zeby mi później wszyscy wypominali ze mam chłopaka bez zebów :-(

rozkładasz przed nim nogi, robisz laskę a wstydzisz się zapytać co stało się z zębem??? Litości....

Gość jaitylkoja
najtańsze rozwiązanie NFZ. Pierwsza szczena jest za darmo

Gość Lilka 25
do tej pory nie potrafie zrozumiec jak mozna tak sie zaniedbac eh, teraz to cały czas mu wierce dziure w brzuchu zeby zbierał kase i robił te zeby bo ja nie mam zamiaru sie z nim nigdzie pokazywac w takim stanie ! Wiem jestem okropna ale taka jest prawda Powiedzcie mi cos jeszcze, czy wy spojrzałybyście na chłopaka który nie ma górnych zębów ?? tak szczerze

Gość Hoo...519191
a ja jak wkładam mu do buzi to przynajmiej nie chacze o zęby albo jak mi rowa wysysa to si esuper podniecam i pozniej na klate mi sie spuuszcz i w aparat na zęby inwestowac nie musze jednym słowem wypierdalac ci co mają zęby :)

Gość coidjjka
''a jakby nagle przyszedl bez nosa, oka czy reki to tez bys slowem sie nie zajaknela?'' myślałam, że się posikam, gdy przeczytałam Twoją wypowiedź :D :D :D