Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierestrojka

faceci, jakiej reakcji oczekujecie na wasze zaloty?

Polecane posty

Gość pierestrojka

tzn. lubicie jak dziewczyna z wami od razu flirtuje czy moze spuszcza skromnie oczy? wolicie sie podraznic czy od razu dostac namiary? bo ja naleze do tych bardzo niesmialych i kazde zaczepki, nawet te bardzo kulturalne, powoduja u mnie nierozgarniecie. nie wiem jak sie zachowac, co powiedziec... to moze byc uznane za słodkie?

Gość sfasfasfs
na pewno nie podoba mi się pogarda i chamstwo - chociaż to mnie spotykało głównie ze strony dziewczyn które myślały że się do nich zalecam, a w rzeczywistości nic z tych rzeczy.

Gość sfasfasfs
generalnie polskie kobiety powinny uczyć się od Włoszek - one nawet jak nie są zainteresowane to są bardzo miłe i uśmiechnięte.

Gość barabarabab
generalnie polskie kobiety powinny uczyć się od Włoszek - one nawet jak nie są zainteresowane to są bardzo miłe i uśmiechnięte. Twoja wypowiedz mnie rozpierdolila.. czlowieku my nie zyjemy we Wloszech tylko w Polsce! tutaj generalnie jest tak ze jesli kobieta usmiechnie sie do jakiegokolwiek faceta tak serdecznie, tylko serdecznie to on odrazu mysli ze na niego leci. ja np. mialam duzo takich sytuacji chocby w pracy. polscy faceci sa jacys nie teges...

ja zawsze palne coś głupiego haha potem chcę cos odkręcic i jeszcze gorzej wyjdzie ;] np. tańcze sobie, podchodzi typek i tu w gadtke większości i tak go nie słysze i cały czas coo , aleee cooo ?;p aa on no to może wyjdziemy na zewnatrz a ja już od razu , ej ale nie z tych co od razu dają ;] hahaha i ja już tzn możemy wyjśc, ale tylko porozmowwiać ;] hahaha i juz ten wzrok chłopaka kolejna sytuacja ..masz śliczny uśmiech -wiem chłopak mi to mówił ostatnio -o to masz chłopaka? -nie, tzn nie mój. tzn był moim byłym chłopakiem, ale już nie jestesmy razem, boo trtatatatatata i pierdolenie o upie marynie ;] hahaha albo chce Ci się spać nie no co Ty bardzo ciekaiw mówisz ,, coś Ci się nie podobaaa? ;] i on nie no nooo yy ;] tzn. co u ciebie ;p

Gość gsdgdsvcx
mia - ty jestes jakas niedojrzała?:O

hahaha ;p nie no yy ;p zartowałam przecież ;p zgniłam sobie z topiku ;p pf hahaha

Gość pierestrojka
up

Gość reakcji na wasze zaloty?
głupie pytanie licealistki z oazy, spadnięcie pełnych kisielu majtek, siusiumajtko....

Gość niestety też spotykam się z
odrzuceniem w chamski i nieelegancki sposób :O