Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w trudnej sytuaacji.......

dom samotnej matki

Polecane posty

Gość w trudnej sytuaacji.......

co myślicie o pobycie w domu samotnej matki? kto może w nim mieszkać? kazda osoba której rodzina nie zapewnia dachu nad głową i która jest w ciązy lub ma dziecko ?? jakie trzeba spełaniac warunki by zostac przyjętym?? czy ktos cos wie o domach we wrocławiu? jak dlugo mozna tam mieszkac i czy są kłopoty ze współlokatorkami? pokoje są dwuuosobowe? czy któraś z was tam była?>jakie panują tam zasady? opowiadajcie...

Gość nmmnnm
nic nie wiem na temat domu, ale zycze powodzenia, i mam nadzieje ze to bedzie dla Ciebie nowy start na lepsza przyszlosc,

Gość ja też jestem kobietą
pokoje zbiorcze mieszkasz maks 3 msc masz wtedy utrzymanie asiebie i dziecka z głowy podstawa- brak meldunku- czyt. bezdomność formalna, patologiczne warunki itd

Gość u mnie byl taki niedaleko
wiem ze byla zapewniona opieka, jedzenie, psycholog,prawnik, warunki byly dobre a warunkiem przyjecia bylo to ze nie mialo sie gdzie mieszkac,ciezka sytuacja, lub np przemoc,alkohol w poprzednim miejscu zamieszkania...pobyt 3 miesiace ale z tego co wiem rożne sa typy domów w niektorcyh mozna dluzej byc

Gość bedhdjjd
co, zrobiło się dziecko nie mając dachu na głową, typowa matka polka

Gość sdkbfhdgduogfgfvhfgadweerf
do roboty a nie dzieci robić

Gość gość
same sobie dzieci nie robią! takie głupie komentarze, możecie zostawić dla siebie.