Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martyna9384

EX ..Spotkanie po dwóch latach JAK ZROBIĆ WRAŻENIE?

Polecane posty

Gość martyna9384

Mnie i mojego byłego faceta łączyła wielka miłość To był mój pierwszy facet .. byliśmy ze sobą trzy lata było cudownie do czasu aż się rozeszliśmy swego czasu bardzo cierpiałam oj bardzo nie ma dnia bym o nim nie myślała nie miałam z nim kontaktu aż w końcu odezwał się pyta jak sobie ułożyłam życie piszemy cały czas chce się ze mną spotkać mówi że nadal jestem mu bliska.. nie ukrywam że chciałabym do niego wrócić znowu mam motyle w brzuchu.. powiedzcie jak przygotować się do spotkania jak się zachowywać co włożyć zeby zrobić na nim pozytywne wrażenie...

Gość mt kobiety jestesmy głupie
bo jak eks się odezwie, to myslimy, ze coś bedzie, ze znów bedzie tak samo jak kiedyś - nic bardziej mylnego -za wyjątkiem seksu z jego strony nic nie bedzie - niestety

Gość cytryna i cytrynowy
podstawa to nie daj po sobie poznać, że masz tam stado motyli :) a reszta sama przyjdzie

Gość niech wyczuje ze jestes
pelna energii, masz ciekawe zycie ( np zawodowe) na temat facetow nie mow sama i nie wypytuj go o baby, zadnego przewracania oczami i westchnien, badz kobieta sukcesu - ale dla niego bardzo uprzejma. Niech wie,ze jestes KIMS. Wtedy moze zatęskni? Ubierz sie koniecznie w spodnice ( nie spodnie!) wysokie obcasy - ale nie jak na bal. Dekolt - czemu nie. I pamietaj ,ze kolor czerwony albo niebieski dzialaja na facetow, choc oni sie do tego nie przyznają.

Gość może i chętna
Bądź po prostu sobą, oczywiście tak jak poprzedniczki radziły wyszykuj się odpowiednio ale bądź sobą:) Nie zgadzam się że nic z tego nie wyjdzie. Może coś z tego wyjść:) Ja miałam bardzo podobną sytuację i teraz jestem z moim pierwszym chłopakiem po tylu latach:)

Gość dobre eksperymenty
po cholere sie starać przecież jemu chodzi wyłacznie o seks bez podchodów gdyby zaczepił nową laske to musiałby ją trochę pobajerować.....a eks zdejmuje majtki od razu, bez bajerowania i iluś randek naiwniara z Ciebie, facet czuej że masz sentyment i że będziesz łatwa podupczy a ty potem zaliczysz mega moralniaka i będziesz sobie pluła w brodę że dałaś zrobić z siebie idiotkę niby jak myślisz na co on liczy ? przecież nie na to że znowu spróbujecie zamaist sie nakręcać przypomnij sobie dokładnie czemu się rozstaliście i jak on sie wtedy do ciebie odnosił, może to Cię sprowadzi na ziemię

Podpisuje się pod tym byłam w podobnej sytuacji szybko wyczułam o co się rozchodzi . Naprawdę nie warto!!

Gość może i chętna
Ale nie uogólniajcie niech dziewczyna pójdzie i sama wyczuje co i jak. Bo nie zawsze o to chodzi tylko. Są wyjątki.

Gość dobre eksperymenty
no spoko jak chce to niech się z nim spotyka ale niech traktuje te spotkania jak spotkania z kimś nowopoznanym i niech nie wskakuje z nim do łóżka po jednej czy dwóch randkach tylko dlatego "że się dobrze znają" jak przetrzymasz kolesia miesiąc bez seksu i nadal będzie chciał się spotykać to przynajmniej będziesz miała pewność że nie chodzi wyłącznie o łatwy seks

Gość fujara12
nie słuchaj podszeptów złych. Kochasz, chcesz być znów z NIM? A może chcesz sprawdzić czy to uczucie jeszcze istnieje. Człowiek tylko wtedy wie jak spróbuje. A te motylki są takie cudowne. Tak ubierz się śliczne, wyglądaj bosko. O przerwę nie pytaj. Mów o słońcu, pogodzie, o nowym domu, o kwiatach i prezentach, które dostałaś na urodziny. O problemach z projektem. Głupiej sąsiadce co wydziera się na dzieci. On sam wróci do tematu. Z tym łóżkiem to może faktycznie się nie spiesz poczekaj. Jak będzie leżał u twych stóp, Jak będzie mówił tylko o Tobie. Jakie masz oczy, włosy jaki pięny uśmiech, jakie dni są wspaniałe gdy jesteś z nim. To wtedy będziesz wiedziała że chcesz być znowu z nim. Ale czy będziesz miała tę pewność, że znów będziecie razem to nie wiem. Wszystko od WAS OBOJGA zależy

Gość kolejna latwa
Ostatnio zrobiłem tak z moją ex :P Pomimo ze ja mam laske, a ona jakiegos frajerka to i tak spotykamy sie czasami i ona jak głupia robi mi takie rzeczy ze ten jej frajerek moze tylko pomarzyc :] Twierdzi ze lubi sie ze mną bzykac. No cóż. Mam szczescie i tyle, bo moja laska tez diabliczka i tez umie pociągnąć jak trzeba ;D A była zawsze jest na zawołanie. I tak powinno byc :D

Gość bleblebleble@@@
o kurcze... i dajesz do obciągania dwóm laskom... ? faceci to jednak łatwe sztuki i miękkie flety hehehe