Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta na niby

Faceci - lubicie blondynki?

Polecane posty

Gość marta na niby

Nie chodzi to o to, ze niby są łatwe. Poprostu podoba wam sie naturalny kolor blond?

Gość froggg
Ja ubóstwiam blondynki :D

Gość nie potrafie zrozumiec
DLACZEGO faceci wolą blondynki. A wolą, to jest pewne :(

Gość bartoszz
Ja tam wole brunetki ;D albo rude

Gość ohoip;hi
myślę, że to nie chodzi o kolor włosów tylko o twarz - oczy, nos, usta. Jak dziewczyna będzie brzydka to nawet jasne włosy jej nie pomogą

Gość marta na niby
No tak, ale po raz kolejny obserwuje, że blondynki mają poprostu lepiej. Jestem brunetką, całkiem ładną, wystarczy ze zjawi sie długonoga niebieskooka blond kolezanka i popadam w zły nastrój.

Gość Indra87
Nie sadze, zeby woleli blondynki. Jak dziewczyna ma to cos to nie zbyt wazny jest kolor wlosów. Wazniejsza jest fryzura w sensie obciecie.

Gość dziecina88
nie ma to jak mieć "wysoką" samoocenę :D:D hahaha

dziecina88 każdy mi mówi, ze jestem wredna , mój były mi powiedział, ze nawet nie wiem kiedy mu robię przykrość ;]

Gość fvfgghfbfgfd
żal mi was cwele jebane. ja jestem naturalną ciemna blondynką a wy farbowane szmaty zepsułyście mi opinię. huj wam w dupę czarne szmaty i jebane cwele. niech ktoś tu zaraz żart jebnie to zabije!

Gość dziecina88
mia19-5 -- mój komentarz odnosił się do autorki, nie piałam do Ciebie!! :):)

Gość naturalna blond
fvfgghfbfgfd zgadzam sie z toba ! farbowanie na blond powinno byc zabronione

Gość fvfgghfbfgfd
mia19-5 zamknij mordę ty czarna kurwo! i tak cenzurują downie

Gość dziecina88
nie ma sprawy! :D:D ;)

hahah jesteś załosna, jak masz jakis problem to przejdz się do psychologaaa, a tak wgl nie jestem czarna , Pozdrówka hahah :D

Gość naturalna blond
dziecinna, wiem ze nie jestem brzydka Mam sobie wmawiac ze jestem paszczur i sie dołowac? Czy lepiej przyznac sie ze lubie swoja twarz , ale nie byc przy tym zadufaną w sobie?

Gość fvfgghfbfgfd
wgl.? jak dziecko! chyba mam prawo powiedzieć,co myślę o takich świniach które dokuczają,a potem same się farbują na blond! też cię pozdrawiam

Ja sie zakochalem w mojej blondyneczce od pierwszego wejzenia :) Zawsze wolalem blondynki, moze dlatego ze sam jestem blondyne, tylko wlosy mi z wiekiem pociemnialy. Mysle ze to zalezy od typu mezczyzny, a to ze wszyscy wola blondynki to glupi stereotyp :)

Gość dziecina88
"wystarczy ze zjawi sie długonoga niebieskooka blond kolezanka i popadam w zły nastrój." o powyższy fragment chodziło mi z tą 'wysoką' samooceną :P jakbyś była pewna siebie i uważała się za atrakcyjną kobietę, to miałabyś gdzieś jakąś długonogą blondynkę.

Gość Indra87
Haha, najgorzej to jest innym kobietom zazroscic i byc zawistna. Dziewczyny, czy jestescie wysokie czy niskie, brunetki czy blondynki, chudzinki czy pączuszki wszystkie mozecie byc mega sexy. A to zalezy od nastawienia. Jak wchodzicie do pomieszczenia pelnego mezczyzn to powtarzajcie sobie w glowach: "Jestem zajebista, jestem pelna seksu. Jakbyscie faceci mnie posmakowali to byscie juz innych w zycie nie chcieli itp" Od razy wysyla sie inne syglaly telepatyczne, ma sie inna poze ciala, inne gesty i faceci zaczynaja sie slinic. Ja nie jestem pieknoscia, ale przecietna dziewczyna, ale odkad stosuje te metode to faceci na mnie leca.