Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghgfghhgfhgfhg

Ale mi się głupio zrobiło, wyszłam na nachalną

Polecane posty

Gość ghgfghhgfhgfhg

Nigdy nie dzwonię i z reguły nie odzywam się pierwsza do facetów. Dzisiaj jednak potrzebowałam pogadać z takim facetem - coś tam między nami było, ale dzielą nas tysiące km, więc znajomość toczy się trybem wirtualnym. Puściłam mu dzisiaj dwie strzałki, bo chciałam z nim chwile pogadać na Skype. On mi odpisał "Pogadamy online, ale proszę, przestań dzwonić". Poczułam się jak jakaś desperatka, furiatka, tym bardziej, że jak wcześniej mówiłam, ja prawie nigdy nic nie inicjuje. W pierwszej chwili pomyślałam, że może żartuje, bo oboje tak często robimy, ale teraz wiem, że to nie był żart. Nic mu nie odpisałam, nie będę się odzywać, chociaż wtedy uzna, że się obraziłam...? Sama już nie wiem, nie spodziewałam się takiej odpowiedzi, jestem zła na siebe i na niego

Gość ghgfghhgfhgfhg
Możecie mi doradzić jak się zachować w tej sytuacji?

Gość ghgfghhgfhgfhg
Pewnie tak, ale sposób, w jaki do mnie napisał... coś w stylu "przestań dramatyzować, histeryczko" :O

Gość ghgfghhgfhgfhg
Chyba tak zrobię, nie chce mi się strzelać fochów, chociaż chcę zeby wiedział, że nie spodobało mi się to

Gość barabarabab
ja jestem zbyt dumna, olala bym go. nawet gdyby powiedzial ze byl bardzo zajety. no chyba ze zaczal by sam pozniej dzwonic i smsowac. moze on ma cie poprostu dosc i nie chce powiedziec ci tego wprost wiec pisze taka droga okrezna.. :-P

hmmm mysle ze moze byl akurat w jakiejs niezrecznej sytuacji, albo robil cos waznego i dlatego tak napisal spokojnie :p

Czasami ktos napisze jedno zdanie,a my zwyczajnie zle to interpretujemy;) A pozniej robia sie z tego problemy,konflikty, nieporozumienia;) Warto tego unikac:)

Gość ghgfghhgfhgfhg
W końcu napisałam co mi leży na wątrobie (ale jeszcze nie wysłałam :O) Trudno, możemy zerwać tę znajomość, ale i tak mam dziś kiepski humor więc chyba mu to wyślę

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
MOIM ZDANIEM CHAMSKIE ALE WIESZ FACECI NIE OWIJAJA W BAWELNE TO CO MYSLA TO MOWIA CZASEM SIE NAD TYM NIE ZASTANAIWJA A POWINNI

Gość dflkbvcvbnm,.,mnb
co napisalas? jesli mozna wiedziec:)

Gość ghgfghhgfhgfhg
XXXXXXXX, wiem, ja sama czasami postępuję jak facet (o czym się dowiedziałam), ale teraz to była przeginka

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
moim zdaniem nie pisz nic przy nadazajacej sie rozmowie powiedz mu ze jezeli chodzi o puszczanie syganlow to po prostu chcialas pogadac .... ale jezeli to zle zinterretowal to jego sprawa:)

Gość ghgfghhgfhgfhg
Napisałam tak (w tłumaczeniu, bo facet nie mówi po polsku): "Dla twojej wiadomości, nie spodobało mi się to co napisałeś. Po prostu puściłam ci sygnał [dwa :P] a ty to zignorowałeś. Przepraszam, ze sprawiłam ci kłopot (i pewnie znowu to robię)" Jeszcze niedawno w życiu bym czegoś takiego nie skomponowała (a kogoś kto by to zrobił bym zjechała, że jest "głupią laską") ale dzisiaj wszystko mi jedno, będzie co będzie

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
nadarzajacej sory za bład

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
czemu piszesz ze przepraszasz nie pisz tak przeciez nic zlego nie zrobias

Gość ghgfghhgfhgfhg
Wiem, ale to tak ironicznie

Gość ghgfghhgfhgfhg
Śmiesznie będzie, jak się okaże, że żartowal :D Ale trudno, wysłane

Gość ghgfghhgfhgfhg
Mogłam mu po prostu napisać, że nie mamy o czym

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
aha rozumiem i powodzenia;) ps. na przyszlosc nie przejmuj sie takim rzeczami nie warto:)

Gość jelly444
najgorsze co możesz zrobić to przepraszać. Zbłaźnisz się jeszcze bardziej, a co więcej: naprawdę wyjdziesz na desperatkę, bo okażesz jak bardzo zależy ci na jego opinii o tobie. Ja bym na twoim miejscu wymyśliła na poczekaniu jakąś wymówkę typu: potrzebujesz od niego jakiejś porady czy coś, bo nikt inny poza nim nie może ci pomóc.

Gość barabarabab
a ja bym w ogole sie nie odzywala, pisalam powinnas go olac. jesli facetowi by zalezalo to sam by sie odezwal a tak jeszcze bardziej sie pograzasz, ale to twoja sprawa.

Gość ghgfghhgfhgfhg
W sumie racja... choż podobno sprawa załatwiona w "dorosły" sposób... eh, walić to

Gość cghl;lfghj
i co odpisal cos?

Gość ghgfghhgfhgfhg
Jest online na Skypie, zagadał :O

na 100% ma dziewczynę i boi się żeby nie zobaczyła tel.

Gość cghl;lfghj
to chyba dobrze:)?

Gość ghgfghhgfhgfhg
aQua - bardzo możliwe. Tylko, że my w tej chwili jesteśmy jedynie znajomymi..