Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość kolejna oszukana !!!!!!

Oszusci Nowum !!!!

Polecane posty

Gość kolejna oszukana !!!!!!

Ludzie kto pisze te slodycze o tej firmie ?? Uzywaja niedozwolonych praktyk podszywajac sie pod TPSA !!! Chyba prezesi tej firmy ja tak na tym forum wychwalaja !!!! Obarczajac ludzi brakiem uwagi i tego ze nie widza co podpisuja !!! Proponuje aby tego typu praktyki zglaszac do URZEDU KOMUNIKACJI ELEKTRONICZNEJ nr tel.801 900 853 lub 22/534 91 90 jest to urzad kontroli pod ktory podlegaja wszystkie firmy telekomunikacyjne! Dzis dzwonila do mnie pani jak widze z poprzednich wpisow dokladnie z taka sama regulka jak do wszystkich ! Kilka razy pytalam czy jest z TPSA bo nie chce zmieniac firmy !!!!! potwierdzila ze tak !!!! Podpuscila mnie podstepem wyciagnela wiele danych osobowych twierdzac ze to w ramach weryfikacji czy rozmawia z wlascicielem telefonu !!!! Na zakonczenie stwierdzila ze przyjedzie do mnie kurier z aneksem do umowy na obnizony abonament , wiec po raz kolejny jej powioedzialam ze jezeli jest TPSA to bardzo prosze a jezeli nie to szkoda jego czasu !!! Wtedy przyznala sie ze jest z TPSA NOWUM !!!! Myslalam ze szlag mnie trafi !!!! Wykrzyczalam jej ze sa oszustami bo zaczynaja od klamstw i na dodatek wyciagnela moje dane osobowe !!!kiedy popeosilam ja o nazwisko powiedziala ze juz nowa umowe skasowala i rzucila sluchawka !!! Nie mozna tak bezkarnie tego zostawiac nalezy to naglosnic!!!!! To ze sie wscieklam to nie dlatego ze jestem przybita gwozdziami do TPSA ale nienawidze klamstwa !!!! Cala ta sytuacja sklonila mnie do wyszukania forum o tej firmie w internecie i widze ze to nagminne dzialanie !!!!!!! Ja osobiscie przestrzegam przed nimi !!!!!!! Nie polecam !!!!!!!!! Skoro maja taka super oferte i jest u nich tak cudownie to nie musza klamac prada ????? Klienci powinni walic do nich drzwiami i oknami !!!! Ludzie sami umieja kalkulowac i pojda tam gdzie taniej niezaleznie od nazwy firmy ! pod warunkiem ze beda uczciwi !Na tym koncze bo mam nerwy !!!!!! Pozdrawiam wszystkich na tym forum wraz z wpisujacymi sie tu pracownikami NOWUM !!!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować