Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość singiel po studiach

Nie potrafię się wiązać z kobietą

Polecane posty

Dobrze, on chyba po piwo na słońcu pije, że go tak ścięło :P Singiel masz całą skrzynkę :D pij :D

tez mi sie tak wydaje... cos pisala ,ze kogos ma ,ale w to watpie bo kto by chcial takiego uszczypliwca:-p ma zadatki na stara panne:-D Singiel sie upil:-d

Ej no niech się wyda, żebyśmy nie myślały, że piszemy z ideałem :P Do zobaczenia Singielku... Ja też zaraz uciekam. Może wieczorem wpadnę tutaj :) Do zobaczenia Dobrze :)

Piszecie z ideałem ;) Nic nie będę pisał, wolę zmilczeć jak poeata...... :P - jak któraś wie z jakiej piosenki to tekst i czyjego autorstwa to ma tyskie u mnie :D

Gość Lady Jey Jey
Nie mam pojęcia co to ale piwko chętnie bym wypiła :P

Skończył się przecież :D Byłam tutaj a i tak oglądałam :P Ciekawi mnie ta ośmiornica... Ona ma ciągle rację...

No wiesz... najpierw musimy się poznać, przedstawię Cię rodzinie itd itd... A później wakacje dopiero :P

Złego może nie ale możesz po prostu uciec choćby przez mojego pieska :P o reszcie nie wspominając... :P A czemu tak? No po prostu tak ma być i już... :P:P:P

Ha ha ha zazdrosny :D Nie pojechałabym z nim za żadne skarby, żartowałam sobie... :P Zazdrosny hahahaah :D

Ale mnie teraz zgasiłeś... aż mi w pięty poszło :( :P Dlaczego mam sobie nie słodzić?:P

Piesek też musi wiedzieć? :P Hmm nad morze można, dla pieknych zachodów słońca albo w góry podziwiać widoki zapierające dech obejmując się wzajemnie :P :P

Piesek ocenia każdego faceta... Ten który jest złapany za nogawkę jest wg niej fajny :P Wolę może :P:P:P