Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CzarnaSunia19

POLICJANT

Polecane posty

Gość annodomini2010
up i czekamy na wyniki randki :D

Gość i jak randka autorko??
upupup

Gość cajou
no nie moge, sprytny podryw ktos napisal, przeciez policjanci od kiedy ta instytucja istnieje, wlasnie tak podrywaja dziewczyny, bo moga wylegitymowac i sprawdzic, co to za jedna i robia tak z calymi gromadami dziewczyn, tylko one o sobie nie wiedza i ciesza sie,ze taki piekny, w mundirze, smieszne po prostu, poczytajcie topik "zwiazek z policjantem" :))) sam miod

Mial prawo na podstawie prawnej i faktycznej Nie ma nic zlego w wylegitymowaniu cie nie idzie ci to do kartoteki tylko cie sprawdzaja w kartotece PSI widocznie mialas symbol 111 czyli czysta nie poszukiwana gorzej jakbys miala 333,444,555 ! badz 777 ;) ale to dla wtajemniczonych nasteonym razem nie boj sie policjantow tylko zagdaj czy az tak wam sie nudzi ze zaczepiaja bezbronna kobiete i daj nr jak podobal sie ! ;) Pozdrawiam

nigdy w życiu bym nie była z policjantem, masakra, przegrane życie, wolę niegrzecznych mężczyzn :D

Gość Alllle
przeciez policjanci to sa niegrzeczni chłopcy,tzw. bandyci z mocy prawa, z legitymacja służbowa;)

Gość przyznam że policjanci
to babiarze .... już nie raz mi się zdarzyło jestem nawet atrakcyjna jakieś puszczanie oczek niektórzy to na młodych nie wyglądali i takie jeżdzenie w kółko i zawracanie typowe... i to również przytrafia się moim koleżankom raz np. podjeżdzają pod kluby i legitymują panienki albo "odwozili" Współczuje tym kobietom co są w związkach z policjantami ....

Boze czytam to i nie mogę uwiezyc jakie te dziewczyny głupie i naiwne (bez obrazy) ale to sam fakt.Znudzi sie toba czarnulko i za pare miesięcy kolejną wyczai do legitymowania .Nie rozumiem takich dziewczyn sikaja na nie wiadomo co:) a z tym bukietem to jak dla mnie wielka sciema hehe :)