Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ohlala

pryszcze u chlopaka

Polecane posty

moj chlopak ma pryszcze, wystepuja nagle i w duzej ilosci, sama nie mam takiego problemu, a nie chce mu ich wyciskac. szczerze mowiac on lubi od czasu do czasu sobie wciagnac lub napic sie w wiekszej ilosci i wtedy to wystepuje i strasznie dlugo sie utrzymuje. probowalam go przekonac, ale nawet nie chce slyszec o kosmetyczce.kupilam mu wielki zestaw clinique '3 kroki', ale tak naprawde nie sadze, aby w ogole go uzywal. co mam z tym zrobic dziewczyny?

Wez swojego chlopaka jak najszybciej do dermatologa!!!! Ja kiedys mialam problemy z pryszczami poszlam do dermatologa, przepisala mi tabletki i masci zazywalam je jakies pol roku i teraz mam piękna buzie.

Gość do Moni
1.dermatolog i adekwatne maści/ tabletki 2.sauna sucha 3.pływanie w chlorowanej wodzie i hartowanie twarzy 3.oczyszczanie organizmu z toksyn 4.prawidłowe odżywianie 5.trening rekreacyjny na poziomie potu 6.pozytywne nastawienie psychiczne SZczegóły pod nw. linkami: www.vademecum.zdrowia.prv.pl http://www.wellness.pijnazdrowie.pl/artykuly/jedzenie_ma_znaczenie/ http://video.google.com/videoplay?docid=6169050139483021263

Gość Sysiu
po chuuj podajesz adres jak, czytaj niżej: Następujący adresaci nie są osiągalni: 'Sysia@tlen.pl'' w dniu 2010-07-03 13:57 501 Syntax: RCPT TO:

dziekuje wam bardzo! ale skoro clinique zestaw mu nie pomogl (mojej przyjaciolce z reszta tez nie), albo go nie uzywa to jakie kosmetyki moge mu kupic i pilnowac jego uzywania? dodam, ze ma tlusta cere