Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet bez prawa jazdy

Facet bez prawa jazdy to nieudacznik

Polecane posty

Gość Mysza 1987
gość dziś A co jest złego w jeździe rowerem? Jaśnie pani pewnie jest z tych którzy traktują rowerzystów jak gorszy sort. Myślenie typowej Karyny: "Ja szlachta jeżdżę furą, a ty plebsie zapiertalasz rowerem, boś śmieć i biedak". Żenadapechowiec.gif xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Trafiles kula w plot , od 25 roku zycia jezdze w wyscigach MTB a od 2 lat z Sakwami zwiedzialm kawalek swiata ... Nie widze tez nic zlego w dojezdzaniu rowerem do pracy ( ja mam 20 km wiec nie dojezdzam ) , ale jak facet mi mowi ze po co mu auto bo ma rower to traktuje jak nieudacznika. Wiadomo ze rowerem nie przywieziesz zakupow , nie pojedziesz na wakacje itp.. po prostu udaja , ze auto niepotrzebne do zycia :D a tak naprawe byli leniuchami i nie zrobili.

Gość gość
Mysza: wiesz co, powiem Ci, że nie każdy ma w życiu takie parcie na samochód, podobnie jak nie każdy chce zwiedzać świat. Ja np mimo 33 lat nie mam prawka i jakoś nie żałuję.

Gość Mysza 1987
gość dziś Bo jestes nie samodzielna /samodzielny :p Ja sobie nie wyobrazam z torbami zakupow wraca tramwajem, czasem musze i autem jechac w delegacje ( bo mam tez sluzbowe) , po prostu przerasta moja wyobraznie , ze ktos mial lewe raczki i nie zrobil tak istotnej rzeczy. Jaki pracodawca przyjmie kogos takiego ? I co tluc sie pociagami na wakacje ? Nie mowie ze podjezdzam autem wszedzie bo nie ! Lubie spacery , rower itd ,ale jak musze jechac do szpitala np ?

Gość gość na rowerze
Skoro jaśnie Pani posiada to nie wystarczy że jedna osoba w związku ma do tego uprawnienia? Myślenie Kobiet XXI wieku.Facet ma mieć kobieta może. Facet też ma lepiej zarabiać itd. Ale tu też zaczyna się problem bo zarobki się wyrównują.Nie może tez mieć gorszego wykształcenia bo musi być inteligentny ale tu też zaczyna się problem gdyż w Polsce kobiety są lepiej wykształcone.A i bym zapomniał i ma mieć własne mieszkanie bo jak nie ma to nieudacznik i tak można mnożyć. Rola Kobiety? Proste,ma być i tyle.Masz o nią dbać,służyć,robić za taxi i przynosić kasę do domu. Z chęcią zapoznam się z opinia o mężczyznach XXI wieku od jakiejś pani. Pozdrawiam:)

Gość gość
Też mam 30 lat i nie mam, ogólnie szkoda mi pieniądzy na samochód, ubezpieczenia itd

Gość gość
dziś mam hipermarket pod blokiem, na wakacje i tak samolot, do szpitala taxi bi jak boli to i tak nie można prowadzić choćby to sraczka była, pracy mam własną działalność

Gość gość
Prawdziwy mężczyzna ma prawo jazdy na czołg.

Gość gość
co tam nędzne prawo jazdy, teraz liczy się kurs pilotażu, samolot kupić, w powietrzu więcej miejsca niż w ulicznych korkach ☺

Gość gość
Mam 31 lat prawo jazdy ,prace i oddalbym to wszystko za kochajaca prosta kobiete i dwojke minimum dzieci z nia,lubie samochod ,ale prawko oddalbym bez wahania za milosc wolalbym chodzic pieszo z zona i dziecmi niz jezdzic porsche.Ja Jestem uwazam nieudacznik. Bo jestem samotny zatem facet bez prawka ale majacy rodzine to nie nieudacznik

Gość szry
samolot? raczej smiglowiec. wygodniejszy w "parkowaniu". samoloty sa malo praktyczne, szczegolnie bez odpowiednio przygotowanej infrastruktury.

Gość gość
Kazdy powie ze dziecko i zona to lepsze od auta i prawka ,chyba ze ma prawko samotnik i woli auta ,gdyby szlo oddalbym auto i wycofal urzedowo prawko za to aby moc miec szczesliwa rodzine i chodzic pieszo z synem czy coreczka bylbym szczesliwszy niz w najlepszej bryce,to dla mnie najwieksze szczescie faceta i ktorego nie mam niestety

Gość gość
ja jestem babka bez prawka (ze wzgledow zdrowotnych) i czuje sie jakas gorsza, mam kompleksy, mezczyzny bez prawka bym nie skresila skoro sama nie mam...... takie sądy sa strasznie przykre i jakies takie bez sensu, moge sobie rownie dobrze powiedziec ze mezczyzna ktory nie umie przewracac nalesnika z patelni to nieudacznik albo mezczyzna ktory nosi skarpetki do sandalow to nieudacznik albo kobieta ktora nosi spodnei a nie sukienki jest suka. Takie bezsensowne opinie ktore nic nie wnosza.

Gość gość
A ja piszacy wyzej pisze to samo mam prawko lubie auta ale jestem samotny i oddalbym prawko tak bardzo pragne bliskosci drugiego i wlasnych dzieciaczkow az lzy sie cisna ,i choc mam uwazam ze przegralem bo zamiast tego papierka chodzilbym z moja kobieta i dzieciakami nawet oboje bez prawka,niestety nie moge znalezc

Gość gość
Choc gdyby bylo jedno i drugie to szczyt marzen ale tu chodzi o chierarchie wartosci mam prawko moge jezdzic samochodem ale uwazam ze jestem nieudacznik i nieszczesnik bo pragne rodziny i jej nie mam

Gość gość
Hierarchie

Gość gość
Kazdy powie ze auto nawet najpiekniejsze to maszyna ktorej zycie to bezduszna mechanika a kobieta i dziacieczek to ludzie a dzieciaczek w dodatku z Ciebie tez pochodzi eh juz koncze temat bo serio tak mi zle z tym ze az lzy nachodza

Gość gość
Miałem wuja który nie miał samochodu, a powodzenie u pięknych kobiet miał ogromne. Tyle że był pilotem ;) , najpierw wojskowym a później cywilnym.

Gość gość
Nie mam prawka,bo nie ejst mi do ncizego potrzebne.Poza tym widzę jakie bydło jedzie po ulicach,oni to chyba prawko znaleźli w płatkach śniadaniowych.I większość tego bydła stanowią baby..

Gość gość
Prawo jazdy nie jest wyznacznikiem szczescie i udanego zycia,pisze po raz kolejny mam je i co z tego?nie mam kobiety i rodziny