Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o co chodzi????*

ZNOWU EX

Polecane posty

Gość o co chodzi????*

zaczynam go częsciej widywać niż zwylkę i zastanawiam sie czy to nie jeste z jego strony przemyslane zachowanie... może zaczne od początku. chodzi o mojego ex. nie chcial mnie więc sie rozstaliśmy. bardzo to przeżyła. ale od jakiegos czasu zauważyłam że często jedzie za mną samochodem jak wracam z pracy. do tej pory sie to nie zdarzało. zastanawiam sie czy czasem mu się o mnie nie przypomniało. nie ukrywam ze czekam na taka chwile ale może jestem zbyt stronnicza i optymistyczna w swych osądach... co Wy o tym myslicie? przypadek???

Gość dla mnie...
przypadek! jak na moje oko wkręcasz sobie:P

Gość lejlla
kontrolowany przypadek:):)

Gość o co chodzi????*
czyli póki sie samo nie wyjaśni to sie nie dowiem...?:(

Gość o co chodzi????*
lejlla - czyli sądzisz że cos jest na rzeczy??:):):)

lepiej nie rob sobie nadziei,bo jak sie okaze,ze mialas jednak racje to bedziesz miala niespodzianke,a tak to tylko zwieche:P ale ja tez mysle,ze to moze byc przypadek.A on codziennie tam sie pojawia??Bo jak dla mnie to moze cos on ma pod kopulka nie tak,ze Cie sledzi.

Czas masz na pewno, bo tak czy inaczej na rozpatrzenie reklamacji masz kilka dni. Nie musisz jutro odbierac tej paczki. Mozesz tymczasem poczytac na Allegro kto musi dowiesc jaki byl stan rzeczy przed wyslaniem. Poradz sie TAM

Gość lejlla
no chyba tak..ale On sam powinien ci to powiedziec:) Np ja nie wiedziałam, że za mną w kolejce do kasy stoi pewien Pan:) znanyInnym tylko nie mnie;) I ja sobie to przypomniałam..dzisiaj...faktycznie pamiętm jak miałąm czarna torbę..bezowy kubrak..i stalam przy kasie w lidlu..a za mną wysoki chłopak:d z wodą..:) Zwróciłam uwagę na wzrost.bo nie mam w zwyczaju oglądac się za siebie...I jak drugi raz spojrzałam..to nasze oczy się spotkały:) ale to było dawno temu...chyba 3,4 2008:D życie dziwnie się plecie:) Ale nie zagdał do mnie. a stał tuz za mną:);)

Gość lejlla
ale nie skojarzyłabym..bo mówił że stał za mna wprzy kasie..ja myślałam..że to w tym roku stał przy kasie ze mną....i głowiłam się gdzie? kiedy? Wydawało mi się to niemożliwie....Bo bym wiedziała. w tym roku na pewno nie stał. Ponadto jak nie ma się styczności z twarzą..to trudno ją poznac. Ja wtedy (jak stał za mna w lidlu wieki temu;) nie znałam jej wcale.:) Bo na codzien oglądam inne rzeczy;) z innej branży;)

Gość niezły dowcip
mysle że powinnaś zapomniec o nim. moze on sie tak tylko toba bawi a ty sobie tylko robisz nadzieję. przestań sie zastanawiac i zapomnij o nim niech bdzie tylko przeszłoscia. podejrzewam ze może cie zranic a tego chyba byś nie chciała. ale cholera wie moze sie myle.