Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Inspector Hollywood

Pulchne dziewczyny

Polecane posty

Gość Inspector Hollywood

Czy są tu dziewczyny puszyste ? Chętnie poznam !

Gość a ciekawa jestem
co uważasz za puszyste:-) jakieś konkrety

Gość Inspector Hollywood
Pupa powyżej 40 cali w obwodzie

dlaczego używasz jakichś zmiękczeń? Mów, że szukasz grubasa i tyle.

Gość a ciekawa jestem
he he a w cm proszę;-)

Gość a ciekawa jestem
a czemu niby miałyby Ci się podobać puszyste dziewczyny, jakiś fetysz, com:-)??

Gość Inspector Hollywood
Puszyste dziewczyny mają wspaniałą osobowość i są bardzo kobiece. Najgorsze i wredne są takie "Chude tyczki".

Gość amicadilmondo
juz bez przesady, ze kobieta, ktora ma w biodrach ok 100 jest taaakaaaa grubasna :D

Gość Inspector Hollywood
Kobiety które mają 50 cali w biodrach też są OK !

Gość a ciekawa jestem
no właśnie ciekawa byłam jaką granice tej 'pulchności podacie', sama mam 100cm w biodrach i nie wiem czy już skakać z mostu czy jeszcze sobie darować;-)...

Gość a ciekawa jestem
a autorze lepiej naucz sie liczyć, skoro cal ma 2,5cm... te wymiary to chyba nie biodra;-d

Gość bleblebleble@@@
ja mam kolegę, skądinąd bardzo przystojnego - wysoki ciemny brunet, oczy jak szmaragdy i właśnie tenże kolega za żonkę wziął sobie taką puszystą pannę ale naprawdę bardzo puszystą. Ja nie miałam u niego żadnych szans, kiedy go pytałam dlaczego te bardziej mięsiste to on wprost powiedział, że po prostu takie go kręcą, czysto seksualnie i ogólnie takie mu się podobają i koniec. Jest z żoną 12 lat w związku, mają dzieci, nie tylko na nią leci z pożądania ale też bardzo jej pomaga, szanuje, to widać w ich relacjach. Ehhh jedne to mają szczęście :)

Gość Inspector Hollywood
Drogie Panie,nie wpadajcie w panikę. Jeżeli dziewczyna 20-letnia ma 40 cali w pupie to jest pulchna. Jeżeli jest to kobieta 40-letnia to nie !

Gość in blanco
el inspektore :P chyba ci się calówka w oku spieprzyła :D

Gość a ciekawa jestem
chociaż fakt, 40cali to będzie 100cm, czyli jestem pulchna, cieszyć się;-)?? No niby fakt, my kobiety też mamy bardzo rożne gusta, niektóre lubią tzw 'miśków' ale myślę że to ma mniejszy związek z pociągiem seksualnym do partnera niż jak faceci opowiadają jak to lubią te 'puszyste', ja byłabym sceptyczna... a koleżanko wyżej potrafiłabyś na oko ocenić wagę, wzrost tej dziewczyny?? bo właśnie każdy używa pojęcia 'puszysta' trochę inaczej...

Gość Inspector Hollywood
Przyjedż do Warszawy to zobaczysz jak dużo jest tu kobiet puszystych. Rozmiar 40+ to nic szokujacego !

Gość a ciekawa jestem
no co ty;-p mam wlaśnie 40, ale sory bez przesady żeby to już nazywać pulchną...

Gość bleblebleble@@@
jest naprawdę bardzo puszysta, ma widoczny brzuszek, wielki cyc, pupę, biodra, masywną nogę ale jest też wysoka ok. 170, waży tak ze 90 może więcej, nigdy się jej wprost nie pytałam bo tak jakoś nie wypada. Mój kolega miał kiedyś taką modelkę ale rozstali się po czym stwierdził, że jak kobieta to tylko taka jak jego żonka, takie go seksualnie pociągają i takiej szukał aż w końcu znalazł. Ja zresztą też jako kobieta lubię facetów z brzuszkami, mięsistych, szczupłych nie trawię i totalnie nie zwracam na nich uwagi :)

Gość a ja mammmmm
Ja mam w pupie 118 cm. Bierzesz ??? :DDD

Gość a ciekawa jestem
to faktycznie widać kwestia gustu:-) mi np faceci z brzuszkiem bron boże... no ale piszesz że 90 to faktycznie określenie 'puszysta' jest bardziej na miejscu nią jak kolega stwierdził od rozmiaru 40:-)...

Gość hahaha puszyste haha
puszyste to jednak inne rozgraniczenie jest chodzi raczej o masę ciała a nie obwody moja kumpela 182 cm pupa rozm.40 talia 60, nogi po sufit i niech mi ktoś powie że puszysta natomiast ja 20 cm nizsza z rozm 40 mogę być uznana za kobietę z ciałkiem ale nie puszystą, puszyste to są osoby otyłe, kiedy waga jest w normie , bmi ok. i procentowy poziom tkanki tłuiszczowej też nie może być mowy o puszystości... puszystość oficjalna zaczyna się od 44+

Gość a ciekawa jestem
ale jeśli ciało nie jest szczupłe, boczki, odstający brzuch, cellulit, rozstępy to norma nie jest i super estetycznie to nie wyglżda, jednak uważam że takie odtępstwo od normy można jeszcze zaakceptować;-)