Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurkuma rodzynkowa

fetyszyści grubasek są teraz szczęśliwi

Polecane posty

Gość kurkuma rodzynkowa

Na ulicach chodzą roznegliżowane kluchy, pyzy i zwaliste, żywe reklamy stacji Micheline. Wszystko powystawiały na wierzch. Ubranka obcisłe bądź kuse. Wałki, wałeczki, fałdy i opony trzęsą się i podrygują niczym galareta ze zbyt małą ilością żelatyny. Wielgachne dupy, zwaliste uda, bezkształtne łydy, szerokie, nalane ramiona, rozlane biusty i wszechobecny zapach skisłego potu majestatycznie unoszący się nad "damami". Jesteście pewnie w swoim żywiole :D

Gość docent
Bo to Polska właśnie. W ilości grubych zadów na ulicach doganiamy USA

a nie pomyslalas,ze moze im tez jest cieplo..to co?maja sie zapakowac w plaszcz,zeby tluszczu nie bylo widac?do tego jest malo sklepow z duzymi rozmiarami,wiec musza kupowac ciuchy za male

Gość kurkuma rodzynkowa
Gówno prawda. Wiele z tych cielsk jest poubierana jak w sex shopie. Mnie to brzydzi, ale zastanawiam się czy udzielający się tu ostatnio wojowniczo i w wielkiej sile liczebnej fetole, wychodzą na ulicę się ponapawać, czy dalej ślęczą przed kompem ;)

Gość fetyszysta grubasek
To wszystko prawda. Na ulice wyszło tyle seksownych brojlerów, że ja tylko chodzę z rękami w kieszeniach i ukradkiem tasuje sobie plebana

Gość Ja Ci prawdę powiem
Nie mam nic do ludzi z nadwagą ale czasem jak się widzi jak są ubrani co niektórzy,to aż dziw bierze.Ja jestem szczupła ale wstydziłabym się tak odważnie ubrać.Wczoraj widziałam młodą dziewczynę(jakieś 17-18 lat),miała za małe,bardzo obcisłe spodnie,cycki na wierzchu,kabaretki,mocny,rozpływający się makijaż i buty jak do tańca na rurze.

Gość fetyszysta grubasek
Chętnie bym ją poznał

Gość revx17
Ja widziałem dwa dni temu laskę tłustą jak tucznik w krótkich spodenkach wyciętych tak, że było widać półdupki. Cała w ogromnym cellulicie i jak szła to jej się te spasłe uda tak okręcały. Ohyda :O

Gość Ja Ci prawdę powiem
Czemu te laski robią 'to' sobie?Ludzie się z nich śmieją a one idą dumne.Dziwi mnie to szczerze.

Gość znawca ciał ludzkich
Czy one wogóle oglądają się w lustrze przed wyjściem z domu?????? A moze myślą że kogoś to kręci, że są seksi. O wiele lepiej by wyglądały jakby ukryły to i owo.

osobiscie znam wiele dziewczyn z nadwagą, ale wiekszośc z nich potrafi się naprawdę dobrze ubrać. Tak,że nie wstyd obok nich stanąć:-p Jak masz okropny tyłek to nie zakładaj obcisłych krótkich spodenek,ale spódniczkę do kolan. Jak masz okropne ramiona to po co kuse koszulki, krótki rękaw zasłoni to co powinno być niewidzialne dla innych.

Gość karmerama
ale one cha byc takie jak inni,ubierac sie tak jak wszyscy.

Gość mi grubasy nie przeszkadzają
ale to jak się niektórzy ubierają niestety często. Szczególnie teraz w te upały wylazły.

ale one nie są jak inni. Czy nie widzą co trzeba ukryć by wyglądać ze smakiem. Niektóre są wręcz obrzydzające:-(

opalona i ze smakiem ubrana. A nie chodzący baleron okręcony sznurkiem :-)

Gość ale one nie są jak wszyscy
bardzo się od normy różnią. A ubierają się też nie "jak wszyscy" tylko jak kurwy idące do pracy. Żałosne :O

Gość dziś na zakupach
A propos tematu, byłam rano na zakupach i nie mogę o tym nie napisać w tym temacie. Weszła do sklepu dziewczyna, na oko 23-25 lat. Krótka koszulka bez rękawów, goły pępek głęboki w tłustym brzuchu jeszcze z kolczykiem. Mini jeans, jak się pochyliła po coś z półki widziałam stringi na wielkich pośladach. Włosy długie rozpuszczone, przetłuszczone. Paznokcie różowe, liczne pierścienie. Wyglądała jakby psu z gardła wyskoczyła. No i nie pachniała za ciekawie. Tak jakby pot chciała zamaskować słodkimi perfumami. Wyobrażacie sobie????

Gość dziś na zakupach
Marks & Spencer fajne ciuchy w duzych rozmiarach na lato. Nawet chyba więcej mają niż dla szczupłych.

Gość w spencer jest drogo
a i jeszcze mnie odrzuca jak widze taką jak się toczy chodnikiem i jeszcze zajada kebab i pije colę:-p

Gość hhhhhhmmmmmmmmmmmmmmmm
tak tu wlasnie rodacy pokazujecie swoja tolerancje do innych ludzi.... jezeli ktos rozni sie od was uroda, kilogramami czy kolorem skory to juz nie czlowiek, tylko swinia:( zal mi was idealni ludzie....jestescie tacy ograniczeni uczuciowo

Gość heheheheheheheheheheheheheee
Ja wczoraj widziałam megaotyłą w obcisłej bluzeczce, obcisłych spodniach (wszystko typ leginsy), oba boki rozcięte i sznurowane jak gorset. Nie muszę chyba dodawać, że bluzeczka za krótka i ciastowate brzucho i pępek na wierzchu. Brzucho od dołu ściśnięte gumką spodni, u góry topem ukształtowało się w jednolitą, silnie sterczącą oponę dookoła ciała. Wyglądała jak wielgachny bałwan w kole ratunkowym. Oczywiście obowiązkowe szpilki i rozlany w pocie makijaż. Wyglądała jak karykatura karykatury starej, zużytej, spasłej, taniej kurwy. A to była młoda dziewczyna (chyba).

Gość totylkoja____
a co wy takie zlosliwe jestescie???? wiecej wyrozumialosci !!!!

A mi się nie podobają dziewczyny spalone na mahoń na solarium. I co? Mam im zabronić chodzić po ulicy? Albo może niech chodzą w burkach to nie będę musiała oglądać ich zniszczonej skóry. Spójrzcie na siebie i zastanówcie się jak Wy wyglądacie.

Gość ubierają się skapo bo jest
im gorąco i tyle jasne ,ze chodzą w szortach , co mają sobie dżinsy założyc? jak sie nie podoba to nie patrzcie

Gość ubierają się skapo bo jest
a z tymi ciuchami jest beznadziejnie mi ostatniobiust urósł i niogdzie nie mogą dostac stanika w swoim rozmiarze a mam tylko 70 D więc to wcale nie jest tak dużo ale z obwodem 70 to miski tylko do C robią

W sprzedaży wysyłkowej często można dostać większe miseczki przy małych obwodach. Tyle, że ryzykujesz, że nie będzie pasować-zawsze możesz odesłać z powrotem. Poszukaj w katalogach Bon Prix, Hallens itp.