Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diana_walia

skrzepy czarne + plamienie brązowe..

Polecane posty

Gość diana_walia

od dlugiego czasu utrzymuja sie plamienia brazowe i skrzepy czarne. wcesniej bylam w szpitalu bo mialam czerwone krwawienia ale z dzieckim wszystko ok bylo. 2 dni temu odwiedzialm lekarza bo jednak te plamienia mnie nie pokoily. powiedzial, ze macica jest miekka a szyjka zamknieta..ja ogolnie sie b. dobrze czuje. dzis sie zaczal II trymestr. biore dupahston. czy ktoras miala tak dlugo te plamienia? czy wychodizlyscie z domu ? wiadomo nie mam zamiaru sie przemeczac tylko wyjsc na spacer. prosze o pomoc!

Gość mtklkjmhnbvcvhnm
myslę, ze nie zaszkodzi ci spacer..nie mozna sobie tez wkrecac, ze cos zlego sie dzieje z dzidziusiem bo wlasnie takie cos sprawi najgorsze. zyj dalej swoim zyciem tylko na wolniejszych obrotach no i nie wychodz teraz na te upaly.

Moim zdaniem powinnas isc do innego lekarza bo krwawienie w ciazy jakies skrzepy... nigdy nie wroza nic dobrego. Ja przez caly okres ciazy nie mialam ani jednego krwawienia a

Gość misia2345678986
jagoda369 no wybacz ale skoro 3 lakarze mowią, ze to poprosu stara krew schodzi no to maja racje..bynajmniej tak mi sie wydaje.. to co dziewczyna ma chodzic do 15lekarzy? i nie pisze, ze krwawi tylko plami na brązowo..a to roznica. ja plamilam w ciazy. niekore maja takie urody.

Gość misia2345678986
swoja droga dziewczyny na kafeterii z reguły potrafią żle wróżyc.

Gość diana_walia
faktycznie z wami ciezko sie dogadac..albo potraficie sie wymądrzac,albo pisac ooo poronisz lec do gina... a ja spytalam czy ktoras tak miala a nie co mam robic. prawdopodobnie macie problemy z czytaniem.

szczerze mówiąc- ja bym nie ryzykowała, tylko leżałabym plackiem, póki te wszystkie krwawe wydzieliny nie ustąpią. Wydaje mi się, że żadne takie skrzepy i plamienia w ciąży nie sa normalne.