Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezsensuuuu

ludzie bezrobotni jaki jest sens waszego życia?

Polecane posty

Gość Martika567
Karto będę brutalna-jesteś pasożytem.Nie życzę Ci tego ale co by było gdyby Twoje małżeństwo się rozpadło? Pewnie z pieniędzy męża opłaciłabyś prawnika który miałby wyciągnąć od niego jak najwięcej bo przecież Ty gardzisz pracą a nie było by Cię stać na życie do jakiego przywykłaś.

Gość darmowa informacja
Każdy mądry teraz spisuje intercyzę.

Gość to jest ha
Plebs nigdy nie zrozumie ludzi,ktorym sie dobrze wiedzie w zyciu i nie musza zapieprzac w fabryce , sklepie czy marnym urzedzie.

Gość poli27
ja tez nie pracuję....i uwazam stwierdzenie ze ludzie bezrobotni nie mają sensu zycia jest bez sensu....to wychodzi na to ze sensem zycia tych pracujących jest własnie praca :O...co innego miec prace która sie uwielbia i chętnie do niej idzie...ale nie oszukujmy sie,rzadko kto ma taką pracę...

Gość samira chandra
na razie sensem mojego życia jest mój narzeczony, później pewnie będą również dzieci, a czy pracuje (tak jak przez ostatnich kilkanaście lat) czy nie tak jak obecnie, to praca nigdy nie była , nie jest i nie będzie sensem mojego życia.

Gość poli27
i śmieszy mnie takie najeżdzanie niektórych z was...denerwujecie się jakby to o was chodziło....co was obchodzi z czego zyje osoba bez pracy,czy jest na utrzymaniu męza czy nie....to ich sprawa....a wy się tak plujecie ze wam niedługo żyłka pęknie z tych nerwów :P