Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta z warszawy

Wakacje-przez 2 miesiace nie wychodze z domu

Polecane posty

Gość kobieta z warszawy

Teraz tez siedze przy komputerze w lozku,na dworze slonce... Obiad,telewizja komputer kolacja i dzien zleci... A wszystko przez moje kompleksy,wstydze sie swojego ciala,nie ze jestem otyla,ale nie ladnie wygladam w krotkich strojach,do tego moja przecietna twarz i to,ze b.zle sie czuje w sloncu....z pracy wzielam miesiac! Wolnego,w sierpniu w firmie remont pare dni pochodze potem na szczescie prace zabieram do domu. Czekam na...jesien,zime,jest smutniej ,ale moge funkcjonowac pod plaszczami,golfami,koszulami... Chce zrobic operacje plastyczna w te wakacje,przez kilka miesiecy zmienic sie by cieszyc sie zyciem...latem...pojechac nad morze... Wiem ludzie maja gorsze problemy,ale chcialam sie wyzalic :) wstydze sie komukolwiek o tym mowic.

Gość do psychiatry...
tyle w temacie

Gość fochy z wiochy
zle się czuję jak takie bzdety czytam z przecież w Warszawie tysiące obtłuszczonych pasztetów po ulicy zasuwa i niczym się nie przejmują :) znajdz sobie inny bardziej sensowny problem :)

Gość kobieta z warszawy
niestety masz racje... I ciagle porownuje sie do innych...wejscie do zatloczonego tramwaju czy metra to jakis koszmar :/

Gość 123123123456678955
masz chlopaka? ile masz lat? zacznij to olewac. idz do spa i kosmetyczki, poczuj sie ladna i na miasto:)