Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malpka_21

pilne, czy kroras z was stosowala gynalgin???

Polecane posty

Gość malpka_21

Prosze o pomoc, mam taki problem, od wtorku mam problemy z czestym oddawaniem moczu ktore zawsze konczylo sie nieprzyjemnym uczuciem, pozatym odczuwalam w pochwie lekkie swedzienie. bylam u ginekologa i ginekolog wykryl u mnie nadzerke, i dal mi gynalgin, musze brac 1 tabletke na noc, oprocz tego kupilam vagical na stany zapalne. no i wzielam wczoraj w nocy 1 tabletke, nad ranem jak sie obudzilam to mialam jasny osad na majtkach, uznalam ze to nic powaznego tylko pozostalosci z tabletki. No i nad ranem jak sie umylam wlozylam vagical. Teraz mam dziwne uczucie w pochwie , tak jakbym miala pelen pecherz, odczuwam dyskomfort, jak poszlam do lazienki sie zaltwiac to n papierze toaletowym zauwazylam rozowe plamy jakby krew. na ulotce pisalo ze 1 z dzialan niepozadanych sa palmienia z krwi. nie wiem co teraz robic? moze ktoras z was miala podbny przypadek>? czy to normalne ze jest uczucie pelnego pecherza, lekkie swedzenie i te plamy???

Gość gynalgin jest obrzydliwe
tabletka wychodzi cały dzień, trzeba zużyc parę wkładek, swędzi czasami piecze, jedyne czego nie miałam, to krwi.

Gość karanka3445
przede wszystkim to dostałaś ginalgin na stan zapalny wywołany grzybami lub bakteriami a nie na nadżerkę czy pęcherz.. źle zrozumiałaś- pewnie masz nadże4rkę a to wcale nie jest lek na nią. może za daleko wepchnęłaś te tabletki, może zbliża ci się okres ijuż masz plamienie?? mi po ginalgin nic nie było, poza tym że przez cały dzień wycieka i tylko wkładkę za wkładka zmieniałam,

ja maiłam go z 2 razy już nie miałam większych problemów podczas stosowania oprócz tego że cały dzień praktycznie się wydostawała ta tabletka trzeba było nosić wkładki