Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZAŁAMANAKOBIETKA

Nie czuje się doceniana i spełniona przy moim faecie!! co robić?

Polecane posty

Gość ZAŁAMANAKOBIETKA

Nie czuje się doceniana i spełniona przy moim faecie!!co mam zrobic zeby zobaczyc czy mu na mnie zalezy czy na prawde mnie kocha?

Gość jakie dostałyście
oświadczył ci sie już ? ile razem jesteście ? mozę mu sie znudziłaś ?

Gość ZAŁAMANAKOBIETKA
jestem z nim 3 lata, ja tak bardzo potrzebuje milości a on mysli ze powiedzenie od czasu do czasu kocham starczy jak dla mnie to nic.. a co do przespania z jego kolega to nie jest dobry sposób nie mogła bym tego zrobic !

Gość ZAŁAMANAKOBIETKA
miedzy nami było juz tragicznie rozstalismy sie z powodu zazdrosci o jego kolezanki nie mogłam zniesc tego okłamywał mnie ze jedzie do domu ze musi cos pomoc rodzica z spotykał sie z nimi. do tej pory mnie to boli wrocilismy do siebie ale nie umiem sobie z tym poradzic..:(

Gość ZAŁAMANAKOBIETKA
ale kiedys był inny przed naszym rozstanien...

Gość ZAŁAMANAKOBIETKA
to po co ze mna jest??

Gość ZAŁAMANAKOBIETKA
nasze relacje seksualne nie sa za dobre rzadko kiedy sypiamy ze soba wiec watpie..

Gość ZAŁAMANAKOBIETKA
po rozstaniu miałam juz innego on miał inna, jednak mi brakowało go i widocznie jemu mnie i wrocilismy do siebie... wrociłam bo kocham ;( ale czy on tez;( nie wiem

Gość nie trzeba było wracać
potwierdza się, ze nie należy odgrzewać związków. Ja też się kiedyś rozstałam po 3 latach, po kilku miesiącach zaczęło mi go zajebiście brakować, i gdyby był wtedy w kraju a nie na drugim końcu świata, to pewnie byśmy się zeszli, ale myślę że nie na długo. Teraz z perspektywy czasu widzę, że mimo iż przez chwilę było ciężko, to teraz jest dobrze, bo już o nim zapomniałam i mam innego, wspaniałego faceta... I cieszę się, że nie było żadnych powrotów. I Tobie radzę też zerwać ten związek, chwilę pocierpisz, a po co masz być z kimś kto Cię nie szanuje.

Gość etiulaaa
Ja jestem w podobnej sytuacji. Jestem z chłopakiem półtorej roku. Na początku było super - wiadomo, chłopak się starał, ja też i było wszystko pięknie. A teraz, ja poswięcam się cała, przytulam, całuję, mówię że kocham, a on to ignoruje. Ja bym dla niego wszystko zrobiła, a on przestał się totalnie angażowac, odpycha mnie jak sie przytulam, doszło do tego że błagam go aby to zrobil. Nie mozemy o niczym pogada, jak sie oo cos zapytam to mowi ze mam sie nie interesowac, przestal mi sie zwierzac z problemów, a ja czuje sie bezsilna, nie wiem co mam zrobic, zeby to wszystko naprawic, zeby bylo tak jak kiedys :(

Gość SunriSeee
nie chcem byc nie mila ale z tego co piszesz to widocznie mu sie znudziłas i ma juz moze inna... przykro mi.. nie rob siebie idiotki i nie badz taka dla niego szanuj sie dziewczyno..!!

Gość etiulaaa
Innej na pewno nie ma, myslę że on po prostu nie chchiałby się juz angazowac w zaden związek... Ale jest jeszcze jedna rzecz: jak kiedys zrobilismy sobie tygodniowa przerwe, to ja pisalam w tym czasie z jakimis facetami na czacie (ale z nikim sie nie spotkalam!). Teraz on twierdzi, że nie jest w stanie mi tego wybaczyć i stracił do mnie nie tylko zaufanie ale i szacunek i dlatego teraz bedzie mnie juz tylko gorzej traktował. Proponowal nawet rozstanie, ale ja nie chcialam, bo balam sie, że tego nie zniosę. Aktualnie uprosiłam go jedynie o przerwe... Ale czy ten czat, to naprawdę może być powód dlaczego on jest taki dla mnie??

Gość teatu
moim zdaniem facetowi nie zalezy na tobie.. pisac chyba mozna gorzej jak bys sie spotkała czy cos;/

Gość jesteś szalona
Odejdż z godnością. To trudne,ale nikt nie mówił,że powrót do BYŁEGO oznacza fajerweki.Niestety ja jestem sceptyczna jeśli o to chodzi.