Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alex121

strap on

Polecane posty

Gość alex121

Co myślicie na temat strap on, analnego masażu mężczyzny i ogólnie na takie tematy. Proszę tylko o poważne wypowiedzi.

Gość alex 212
bubu gugu ?

Gość milena42
Mam 42 lata i co za tym idzie duże doświadczenie i lubie sex . Miałam wielu partnerów ale tylko kilku zdecydowało się na takie igraszki i muszę dodać że było całkiem fajnie. Tego typu pieszczoty są bardzo przyjemne , tylko przez sam masaż prostaty można dostać niewiarygodny orgazm . Tylko szkoda że tak mało mężczyzn jest otwartych na tego typu pieszczoty

Gość niewolnik232323
ja jestem z warszawy i mam 25 lat podoba mi sie ten rodzaj zabawy ale to raczej mniej Kobiet go lub niz mezczyzn wiekszosc z nich by sie zgodzila jesli mieliby odpowiednia Kobiete

Gość niewolnik23233
kwestia czy probowales tego bo mozesz mowic ze niekreci Cie to a po sprobowaniu mozesz szybko zmienic zdanie, u facetow tak jest ze nawet jesli mu sie to niepodoba mysli ze nie lubi tego to przy odpowiednim wlozeniu tam stanie mu na bank i podnieci bardziej niz przy normalnym seksie

Gość alex 212
Masz rację, że odpowiednie włożenie jest istotne. Ja zawsze to robię kijem od bejsbola ale mam orgazm tylko i wyłącznie wtedy, gdy wkładam sobie tą grubszą część.

Gość niewolnik232323
to spotkajmy sie to wloze ci odpowiednio cwaniaczku

Gość niewolnik232323
jest ktos chetny na zabawe strap-on mam 25 lat jestem z warszawy niewolnik2323@wp.pl