Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ziebaa

Wkurzają mnie WAKACJE! help.

Polecane posty

Gość ziebaa

Co robicie aby wam sie nie nudzilo w te wakacje? Mnie nuda wkurza, a wakacje to nie ma co robic. Co wy robicie? Jak organizujecie czas?

Gość co to teraz za ambitna młodzie
nawet w wakacje tęsknicie za szkołą :) Tylko pogratulować. Może zaplanuj sobie (w zależności od zainteresowań) naukę języka lub kilka ambitnych lektur, na które w czasie roku szkolnego nie masz czasu? Możesz też zapisać się do jakiegoś klubu szachowego np., Dyskusyjnego Klubu Książki itp. Przejrzyj lokalną gazetę i znajdziesz sporo imprez różnego typu - wykłady, wystawy, wieczorki poetyckie inne takie. Sporo można zrobić dla swojej edukacji bez nauczycielskiego bata.

Gość murzynska dupunia
imprezuj szalej na calego bo w roku szkolnym nie ma na to czasu!!! no chyba ze jestes jakims bladym kujonkiem co z domu nie wychodzi wogole...

Gość ziebaa
niee.. kujonem nie jestem ;P A co do imprez.. to nie w moim stylu ;/ Ja tylko koncerty rockowe... Najbliższy to Jarocin.. Bo w okolicy jak narazie nie ma nic ciekawego :( A co do szkoły to nie tęsknie za nią.. ale poprostu mieszkam w miejscowości gdzie są "4 domki na krzyż" więc naprawde nie ma tu nic ciekawego....

Gość murzynska dupunia
a np. nie masz jakiejs rodziny w mieście do ktorej moglabys pojechac na kilka dni? rozerwalabys sie, poznalabys nowych znajomych, zwiedzila miasto napewno cos ciekawego by sie dzialo.

Gość niechCzasSZYBCIEJleci.
ja też w takim padole kurde nic sie nie dzieje, zwariuje nawet fajnych ludzi nie ma żeby poplątać sie.. no dziś impreza to soboty ujdą. ale tak to dno.