Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość htnrnnnnnnnnnnnnnn

czy zerwanie oznacza nienawisc??:/

Polecane posty

Gość htnrnnnnnnnnnnnnnn

zerwałam ze swoim chłopakiem bo pił, awanturowal sie, miał problemy z policja ja byłam dobra martwiłam sie ratowałam z problemów pozyczałam kase;/ itp zerwałam jak zzaczął chlac jak swinia i sprawiac problemy wszystkim on zalował błagał o przebaczenie mowił ze byłam idealna dziewczyna i ze wogole jestem naj i nie doceniał teraz kilka mc po zerwaniu on wciaz pisze ze mnie nienawidzi, ze byłam do bani itp nawet seks był lipny chociaz za naszych czasów błagał wrecz o to ale niewazne teraz chyba cche sie mscic bo grozi ze ujawni znajomym pare tajemnic ale za co?? za to ze pomagałam wspioerałam itp? i odeszlam bo juz nie mogłam wytrzymac?? nigdy nie zdradziłam byłam dobra dla niego;/

Gość Indra87
Nie przejmuj się. Dobrze zrobiłaś. Nie reaguj wcale na niego. Jak jest takim dupkiem, żeby zdradzić jakieś tajemnice to tym bardziej nie chcesz mieć z nim nic wspólnego. Nie trać nerwów na dziada. NIe warto. Nie nienawidzisz go z pewnością, po prostu nie chcesz już z nim być, bo Cię zawiódł i nie odpowiada Ci jego styl bycia. Czy on Ciebie nienawidzi? Peniw nie, tylko ma urażoną dumę, że jego podnóżek się zbuntował. Nie wdawaj się z nim w kłótnie i spory, nie udowadniaj swoich racji. POwiedz mu raz na zawsze, że zwyczajnie już go nie kochasz i nie chcesz się z nim spotykać i tyle.

Gość transylvania_avenue
w jego przypadku nazywa sie to mechanizm wyparcia :) w Twoim troche tez, kazdy to ma. Ty masz jeszcze matke polke. Jedyne, co mozesz zrobic - nie przejmowac sie. Ale i tak bedziesz sie przejmowac, bo masz matke polke w sobie ;)

Gość htnrnnnnnnnnnnnnnn
nie przejmuje sie tylko zadziwia mnie fakt ze ktros kto niby kocha wciaz chce sie mscic i utrudniac zycie chociazz nie ma ku temu zadnych powodów chciałam zebysmy nawet zostali znajomymi , kolegami itp oczywiscie skonczylo sie to pretensjami i zalami z jego strony wiec odpusciłam

Gość htnrnnnnnnnnnnnnnn
?

Gość monika942
htnrnnnnnnnnnnnnnn Ile on ma lat?

Gość htnrnnnnnnnnnnnnnn
23 lata ma