Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zęby bolą z rozpaczyyyyyyyy

Pytanie do facetów. Czy dalibyście szansę dziewczynie która na trzeżwo jest

Polecane posty

strasznie nieśmiała? Spotkałam się 3 razy z takim chłopakiem. 2 razy byłam lekko wstawiona, więc byłam odważniejsza, gadałam normalnie itd. Ostatni raz byłam trzeźwa i czułam się strasznie spięta. Poprostu potrzebuję czasu żeby się rozkręcić, ale nie wiem czy on to zrozumiał. Chcielibyście się jeszcze umówić z kimś takim?

Gość jestem brzydalem hehe
to jest duży atut u kobiety, bo nie gada głupot :)

Gość oditpodit.,.,
nie, ja z mężem też byliśmy bardzo nie śmiali ale jakoś się rozkręciło,,,

Gość jestem brzydalem hehe
i co i co rozstawiasz męża po kątach ?

Gość luuuuuu
powiem ci tak niektorzy faceci maja mentalnosc opiekunow, tzn uwazaja to za urocze kiedy widzza ze dziewczyna jest wobec nich niesmiala, skrepowana i sa bardzo wyrozumiali, taki jest moj facet np. duzo rozumie, ma w sobnie mase empatii. i sa to moim zdaniem najczesciej faceci o silnej osobowosci, pozbawieni kompleksow (bo jak slaby facet poradzi sobie ze slaboscia dziewczyny skoro sam nie moze poradzicc sobie ze swoja) i wlasnie sa tez ztacy ktorych niesmialosc peszy, odpycha wrecz, ktorzy potrzebuja silnej reki dziewczyny liderki, ktora pprowadzi ich za reke, czasem nimi potrzasnie. ja mialam i takiego i takiego i co nasmieszniejsze ten slabszy psychicznie potrzebujacy silnej kobiety wygladal na macho . tak sie zachowywal. natomiast ten silniejszy-moj obecny chlopak z pozoru wydaje sie takim niewinnym kochanym misiem, ale to wlasnie on potrafil stanac za mna w kryzysowej sytuacji. wiec jezeli twoj chlopak oleje cie z tego powodu to w ogole nie zawracaj sie sobie nim glowy. bo to bedzie oznaczalo ze nie moglabys tak naprawde na niego liczyc w roznyc sytuacjach zyciowych

No kurde, ale ja nie byłam pijana jak bela. Poprostu alkohol sprawił, że się bardziej rozluźniłam...

czyli nie potrafisz zrobić tego naturalnie :o teraz pijesz żeby się rozluźnić, później będziesz piła, bo będa problemy w pracy/związku. generalnie z alkoholem to nie po drodze :o