Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 19 latkaaaaa

jestem bardzo brzydka jak sie zmienic pomocy

Polecane posty

Gość 19 latkaaaaa

Gość tikitaki
Brzydka to znaczy jaka?? Masz nieproporcjonalna twarz, wielki nos, cos z figura, cerą? Nie chce mi sie wierzyc w to, że jest tak zle

Gość 19 latkaaaaa
mam wystające wary sromowe, wiszą jak jakieś szmaty. Co zrobić, żeby były w środku? Plastyka pochwy?

Gość 19 latkaaaaa
mam nieciekawa twarz zmieszczona dlugie wlosy ktore wypadaja i pare kg za duzo nie potrafie schudnac

Kilogramy to MŻ i ćwiczenia. Teraz masz wakacje wiec możesz spokojnie rano wstawać i biegać po 45-60 minut. Nie jedz po godzinie 18-19. Wyrzuć z jadłospisu ziemniaki (albo chociaż nie polewaj ich sosem), makarony, białe pieczywo. Jedz dużo warzyw. Włosy to polecam skrzypowitę lub vitapil + dobre odżywki. ;)

Gość 19 latkaaaaa
ja juz probowalam wszystko na wlosyi nic nie pomaga

To idz do dermatologa, co za problem? Jakbys chciala to by pomoglo, skoro nawet nie umiesz kilku kg zrzucic, to nie lamentuj :O

Od czego masz tą twarz zniszczoną (papierosy, słońce ... może czas ograniczyć)? Smarujesz się czymś? Do włosów też są specyfiki regeneracyjne! Jeśli waga stoi to coś musi być nie tak. Albo dieta niedobrana albo ćwiczenia lub może ci się woda w organizmie zatrzymuje, może spróbuj masaży dla sportowców i dobrze się rozciągaj przed i po ćwiczeniach! I zmieć nastawienie! Nie ma brzydkich ludzi, są tylko niezadbani :)