Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Toruniak25

Ona nie chce...

Polecane posty

Gość annodomini2010
heh, przypomniały mi się rozmowy w toku (właśnie o takich dziewicach) tylko ze one po kilka lat partnerów trzymaly w celibacie, i jeden lubil sobie śpiewać "o mój boże, kiedy sobie włożę" :D lepiej porozmawiać i mieć wszystko jasne

A może nie tłumaczyć się, tylko po prostu zerwać? Powiedzieć że nie pasujemy do siebie? Tak biję się z myślami.

Gość zapach pomarańczy...
"Toruniak25" Ty jej nie kochasz, ty kochasz tylko ciało swojej kobiety. Zwiazek polega na zrozumieniu drugiej poówki. Być może nie jest jeszcze gotowa na seks z tobą. Rozmowa, to ważny element w zwiazku. Jesteś gotów ją zostawić, bo seksu ci brak. Zostaw ją, bo nie dojrzałeś do poważnego zwiazku. Znajdź sobie kobietę do seksualnego kochania, bo do życia szanujacą się kobietę znalazłeś, tylko jej nie doceniasz.

Gość wieczny_błękit_nieba
Myślę, że problem jest w braku pewności co do Waszego związku. Pisałeś, że nawet jakis czas temu mówiła coś o seksie, a teraz się z tego wycofała - prawdopodobnie dlatego, że nie wie, czy przetrwacie pracując i mieszkając w innych miastach. Jak już się zdecyduje na seks to chciałaby związku i poczucia bezpieczeństwa, emocjonalnej stabilności, a obecnie zaczynając związek na odległość,nie wiadomo, czy te jej potrzeby byłyby zrealizowane. To troche przykre, gdyby miała się z Tobą przespać (co dodatkowo wzmocniłoby pewnie jej przywiązanie do Ciebie), a za dwa miesiące okazałoby się, że już Was nie ma i pewnie dlatego woli poczekać aż sytuacja sie unormuje i wyklaruje a ona poczuje sie pewniej. Wytrzymałes pół roku, to wytrzymasz jeszcze 2-3 miesiące aż ona poczuje sie bezpiecznie i będzie wiadomo co z Waszą znajomością.