Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaczoszek wasz

Widziałem dziś wiejską boginię

Polecane posty

Gość kaczoszek wasz

Pojechałem na taką odludną wiochę do kumpla z pomocą jadę jadę IDZIE ona... wysoka laseczka wysokie buty jakieś miała dzwony:o długie nogi zgrabne długie ciemne piękne włosy rozwiewały się miała jakąś wieśniacką bluzkę w paski ale za to jaki dekolt jakie cyce!!!! cycuszki jej podskakiwały w rytm jej marszu oczka duże usteczka duże i pomyślałem sobie jak ją minąłem że to dziewcze się marnuje na wiosce jak by zmieniła odzienie to by był cud no ale jest z terenów podmiejskich więc z tego powodu est skreślona[cześć]

Gość ghffdfdsasx
:(

Gość Clarena30
Wieśniaku widać, że nie nadążasz za modą... Dzwony są teraz najmodniejsze (np. kolekcja Wictorii Beckham). Podobnie jak paski, które są na co drugiej wystawie sklepowej ... A Ty pewnie z tej mody dresowej? Tylko trzy paski trawisz? :O i kresz? :O

Gość Clarena30
hmm ... a ten mój dzisiaj pisał, że pani na poczcie miała taką spódnicę, że całe majtki jej było widać ... :O I jeszcze do mnie, że też mam się tak ubrać.. niech zapomni ... :O Żadna normalna kobieta nie ubierze się tak do pracy ... pewnie uznała, że w takie upały, to można ... obrzydliwe ... :O Przypominam także, że skoro miała taaaki dekolt, to jeśli dowaliłaby do tego spódnicę a'la pasek .... to wyglądałaby jednoznacznie .... :O Jest zasada, że jak odsłaniamy górę, to nie dół ... :O

Gość ehhcifaceci
jak najbardziej paski,kropki,kwadraciki itp. sa teraz w modzie,sama mam teraz na sobie fajna sukienke w kropki,no ale faceci co oni moga o modzie wiedziec,chlopak pewnie z rozowymi blacharami sie zadaje

Gość Clarena30
Dokładnie ... Facet udaje Jacykowa, a nie ma o niczym pojęcia ... i tym zdradza, że tylko mu się wydaje, że jest lepszy, bo "miastowy dres" ... :O

Gość ona dwie ósemi
wszystko ok.. ale jakoś dzwony i wysokie buty hmmm strzałem w dziesiatke jak dla mnie nie są..

Gość Clarena30
A niby dlaczego nie? Właśnie dzwony do niskich nie pasują ..

Gość ona dwie ósemi
no cos ty.. czysta wies.. w ogole dzwony sa straszne moze je nawet nosić jakaś bogini mody.. a i tak w zyciu ich na dupe nie wrzuce..

Gość lejlla
ja kocham dzwony:) I zawsze będę je nosic..bo są romantyczne:) Nie to co modne, a to co komu pasuje;)

Gość Clarena30
Pewnie, że nie są dla wszystkich ... Wysokie wyglądają w nich o niebo lepiej ... Ale Wiktoria Beckham też dobrze się w nich prezentuje, bo ona potrafi wszystko nosić z klasą ... Bardzo mi się podobają jej kolekcje ...