Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jedno szybkie pytanie!

Jakie macie aktualnie kosmetyki dla dziecka pod ręką?

Polecane posty

My mamy penaten: płyn do kąpieli, lotion i krem na złe warunki atmosferyczne. Blokery z Ziajki sprawdziły się najlepiej. Na pupę stosowałam parafinę i alantan.

W tym momencie pod reka nanobase-najlepsze do twarzy o tej porze roku,zwłaszca do i po opalaniu.zreszta i na noc w okresie grzewczym tez.Super bloker parowania wody.

Dodam jeszcze, że moje dziecko ma normalną skórę :) PS. glikol propylenowy i pochodne parafina to zupełnie inna bajka dla skóry dziecka i dorosłego. Lepiej pomyśleć nad tormentiolem niż nad tymi dwoma wyżej.

Gość pod reka?
weleda: plyn do kapieli i szampon, olejek,krem do twarzy,krem do pupy,alantan plus i sudocrem w przypadku ewentualnych problemow,ale takowe bardzo rzadko sie zdarzaja

Gość pod reka?
a,ten moj olejek jest na bazie olejku migdalowego wiec parafiny nie zawiera

Gość Ja mam dla noworodka
sudocrem, krem na słońce, emulsję oliatum do kąpieli, fenistil na ugryzienia,lekarz nam powiedział że można fenistilem smarować noworodki.

Gość to zapewne od leżenia
hesia mesia> w sumie zgadłaś bo mam lapka ze Skandynawii i inny układ klawiatury np. kropka jest pod "m" :P ale nie oto chodzi- bo zawsze sobie można znaleźć tę kropke "z pamięci" :P nie piszę tu jakiegoś referatu - tylko piszą potocznie tak jakbym gadała z koleżanką.... Ja też nie rozumiem tego co

Gość to zapewne od leżenia
Ja też nie rozumiem tego co>> myślałam, że pisze do na tyle rozgarniętych osób, że jeśli zainteresuje je jakieś hasło - to potrafią wklepać 3 słówka w google i doczytać sobie napisane fachowo i pełnymi zdaniami, na ten temat elaboraty :P ... cóż życie cały czas zaskakuje ;)

Krem pentacream na odparzenia, szmpon do wlosow bambi, zel do kapieli babydream, balsam bambino, chusteczki bambino.

krem p/odparzeniom nivea, mydełko bambino, balneum, krem intensywnie nawilżający nivea, chusteczki pampers sensitive

Gość do to zapewne od leżenia
Nie kręć dziewczyno, bo czcionkę masz polską (ż,ś,ć itd.), kropki i przecinki też. Po prostu piszesz niechlujnie. Mogłabyś przestać wstawiać te myślniki i zacząć budować pełne normalne zdania, a nie jak niepełnosprawny umysłowo. :o

Gość do to zapewne od leżenia
I w skandynawskim alfabecie nie ma kropek nad m. :o Co za brednie. Pisz jak dorosły człowiek, to będziesz poważnie traktowana. Nikt nie może cię rozczytać.

Gość resterere
bossszzzee oszalalyscie chyba! od razu wezcie tablice mendelejewa i posmarujcie tym dziecko! niemowle nie potrzebuja az tylu kosmetykow!

Gość DouweEgbertsMocca
Pod ręką mam: - lawendowy płyn do kąpieli Cien - lawendowe chusteczki Dada i chusteczki Carrefour - maść cynkową Alofarm - klasyczny krem Nivea w puszcze - szampon Cien - pieluchy Carrefour i Toujours używane naprzemiennie