Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BellaBambina

Czy ktoś ma podobny problem?

Polecane posty

Bądźcie tak mili i pomóżcie mi. Jak mam zwrócić na siebie uwagę dużo starszego faceta? Poznaliśmy się na pewnej imprezie i coś zaiskrzylo. Ładnie do mnie mówil, potem poprosil o nr tel. Nie powiem pisal smsy, maile dzwonil, ale z czasem coraz mniej. Nie wiem czemu tak to zakończyl. Nie jest na mnie zły czy coś, bo czasem widujemy się na ulicy i nawet się uśmiecha macha do mnie, więc nie o to chodzi. Chciałabym się dowiedzieć o co tak naprawdę chodzi, żeby mi to wszystko wytłumaczył. Ale niestety nie odpowiada na moje smsy. Nie mogę się na niczym skupić i myślę tylko o nim, mimo że od tej imprezy minęlo już kawał czasu. Jest jeszcze jeden problem, on ma żonę. Co prawda mówi innym, że nie jest z nią szczęśliwy (tak słyszałam). Czy ktoś ma podobny problem? Czy tylko ja jestem taka zdolna i pakuję się zawsze w takie beznadziejne sytuacje?

Gość patipataszon
był seks ?

Gość może sobie przypomniał że
ma żonę i dzieci :)

Ale mi to nie przeszkadzalo, że bylabym odskocznia i wcale nie chcialam zeby zostawial żonę, wręcz przeciwnie nie planowalam z nim reszty zycia:) Chcialam żebyśmy przeżyli mile chwile, ale on chyba stchórzyl...

Gość dla mnie Kaufland to
a może przypomniał sobie że coś komus przysięgał? Tobie to nie przeszkadza, bo nie przysięgałas, albo masz przysięgi gdzies...