Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oja dziewczyna chce sie spo

moja dziewczyna chce sie spotykac codziennie:/

Polecane posty

to normalne?

Gość cvff
nie to bardzo zadziwiające

a jak ja nie czuje potrzeby sie z nia codziennie spotykac?? :/

Gość aaaaaaaaaaaaaaaasadewer
ile macie lat? wiadac ze ona powazne o was mysli. nie chce sie spotykac tylko z toba byc. normelne.

sory, ale zaczynaj sie przystosowywac do doroslego zycia. albo jestes sam i nic nie ruchasz.. albo musisz sie z nia spotykac codziennie, co 15 min jej mowic jaka jest piekna, co 20 min, ze ma ekstra figure, co 5 min ze jest najpiekniejsza na swiecie. o prezencikach, kwiatkach, rozmowach o malzenstwie i dzieciach nie wspomne.. a no i jeszcze koniecznie 3h gra wstęona - nie ma zmiluj.

Gość gość
Jeśli jesteś nastolatkiem to w pełni to rozumiem, sama mając nawet 18lat nienawidziłam się spotykać codziennie, to była jakaś katorga, teraz z kimś mieszkam i jakoś nie płaczę w poduszkę, że muszę go widywać więcej niż 12h na dobę ehehe :) Wszystko zmienia się z wiekiem.

Gość Majkeleczek
jak to dla CIebie zle to jestes popierdolony i zal mi ciebie jak nie wiem co.

a jak dla mnie to nie bylo by zbyt komfortowe. czasem od najlepszych przyjaciol potrzebuje odpoczac, czasem od rodzicow, rodzenstwa. kazdy czlowiek potrzebuje czasem pobyc sam lub odmiany w towarzystwie. to ze nie chcesz spotykac sie z dziewczyna dzien w dzien jest dla mnie calkiem normalne, nie oznacza to przeciez ze jej nie kochasz. takie przesycenie nie jest dobre,po jakims czasie kazdy sie moze znudzic, lepiej wiec bezpiecznie dozowac spotkania, ich czestotliwosc. zebyscie mieli wogole czas by za soba zatesknic. samo czekanie na spotkanie z bliska osoba moze byc mile.