Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piekielnie zazdrosna

Jestem bardzo zazdrosna o dziewczyne mojego brata

Polecane posty

Jest on przystojny, inteligentny. Doskonale radzi sobie w zyciu. Jestem zazdrosna o jego dziewczyne i w skrocie powiem ze jest wspaniala. Niespotkana. Unikatowa. Zastanawiam sie czy to normalne.

Gość w jakim sensie zazdrosna
zakochalas sie w niej?

Gość primo - nigdy nie wiesz
jak widać i o niego jestes zazdrosna i o nią...popracuj panna nad samooceną, bo ta ewidentnie szwankuje :classic_cool:

kocham mojego brata najbardziej na swiecie jest czlowiekiem sukcesu i nie wiem jak poradzic sobie z zazdroscia

a co to ma za znaczenie czy on jest człowiekiem sukcesu? Co to ma wspólnego z miłością? a czy ty jesteś człowiekiem sukcesu?

ja bede czlowiekiem sukcesu im wiecej on osiaga w zyciu - tym bardziej go kocham generalnie to nie radze sobie z uczuciem zazdrosci

czyli twoja miłość jest wprost proporcjonalne do cudzych sukcesów? Hm....kojarzy mi się pejoratywnie :D A tak swoją drogą co to znaczy być człowiekiem sukcesu? Bo ja znam wiele definicji tego wyrażenia - czesto ze soba sprzecznych..

Gość normalne zjawisko
powinno byc wiecej wypowiedzi w tym temacie zazdrosc to czesto spotykane zjawisko nie ktorzy nienawidza rodzenstwa inni sa o nie piekielnie zazdrosni

Gość normalne zjawisko
zapewne wiele osob tu ma podbne doswiadczenia i chetnie wypowie sie

Gość malo wypowiedzi
oj malo

Gość co tu komentowac
co tu komentowac rozpieszczona dziewczynka ktorej braciszek byl na kazde skinienie, a teraz jest zazdrosna, bo znalazl swoja polowke i siostrzyczka nie jest juz 'najwazniejsza'

Gość malo wypowiedzi
brat powinien kochac siostre ponad wszystko gdyz dziewczyna jego moze byc sprawa ulotna siostra jest cale zycie

Gość typowe zjawisko
ludzie od wieków wiedzieli że najgorszym wrogiem kobiety jest siostra jej męża /partnera....(zwykle jest to ukryty i przyczajony wróg, systematycznie podtruwający jadem w plecy) tak właśnie jest....coś siedzi w siostrach co każe jej zdeptać i odsunąć kobietę od brata, to tak jakby żadna kobieta nie była godna tego brata nawet jak jest wspaniałą kobietą z tym problemem borykają się wszystkie żony których mężowie mają siostry...ta siostra to jest jawny lub ukryty wróg .............wyjątkowe są sytuacje że taka siostra akceptuje bratową....ale zwykle nie akceptuje i nie lubi i ukrywa to......prędzej w teściowej narosną pozytywne uczucia do synowej niż w siostrze do bratowej siostra faceta wykorzysta każda sytuację przeciwko bratowej /partnerce.....inteligentnie i parszywie... tak aby braciszek się nie zorientował że jest manipulowany przeciwko swej żonie /partnerce oczywiście bywają wyjątki...takie siostry które potrafią zauważyć że ta żona / partnerka...to jest DAR dla ich brata i cieszą się jego szczęściem bez swego egoizmu.

Gość malo wypowiedzi
ee ja np jestem bbb zazdrosna bo przedklada ja ponad wszystko

Gość stereotypyy
a czcze gadanie, nie każda siostra jest zazdrosna o bratową, ja np; o żadną dziewczynę brata nie byłam zazdrosna, a zawsze szukałam kontaktu z nimi, bo z bratem kiepski kontakt mam. na pewno nie chciałabym spiskować przeiwko bratowej,a zaprzyjaźnić się z nią.:)

Gość misiek misiasty
Lubię zajrzeć na to forum, bo często można zrozumieć motywy pewnego postępowania kobiety, które w innych okolicznościach byłyby irracjonalne i absurdalne. Również mam młodszą siostrę, zawsze dla niej byłem gdy mnie potrzebowala, służyłem jej wsparciem emocjonalnym, ale i materialnym. I niestety, lecz zawsze gdy pojawiała się inna kobieta, moja kochana siostrzyczka robiła dziwne podchody. Wtedy ja tego nie dostrzegałem, lecz z dzisiejszej perspektywy są oczywiste. Gdy brałem urlop, Kasia bardzo, bardzo zawsze chciała go spędzić ze mną. Dziś mam świadomość że mnie osaczała i grała na moim braterskim przywiązaniu. Gdy zaplanowałem wyjazd z moją ex, to nagle Kasia zasłabla i wylądowała w szpitalu, innym razem akurat musiała się przeprowadzić i potrzebowała mojej pomocy, potem znów zaczeła Lkę i chciala bym ją uczył jeździć... to był prawdziwy ciąg zdarzeń, które miały miejsce akurat gdy chciałem spędzić więcej czasu z aktualną partnerką... I ja głupi zawsze do mojej siostrzyczki pędziłem, bo "maleństwo" mnie potrzebowało. Ostatecznie przeprowadzilem się do innego miasta, lecz wyzwolenie się od siostry kosztowało mnie dużo negatywnych emocji. Prawie się złamałem gdy zagroziła że się skrzywdzi. Nie zlekceważylem groźby, lecz rodzice ją opanowali. Może któraś z Was wyciągnie wnioski...

Gość malo wypowiedzi
jet roznica miedzy patologiczna zazdroscia a zdrowa zazdroscia

Gość talulah
jesteś walnięta. siostra mojego chłopaka mnie uwielbia, nie przyjaźnimy się może, ale często rozmawiamy, a jeśli mam jakiś problem z nim, to ona zawsze mi pomoże, wytłumaczy, że jakieś zachowanie wynika z rodzinnego charakteru, bo ona też tak robi itd... nigdy nie zauważyłam by działała na moją szkodę, a jest młodsza i jeszcze trochę infantylna. tylko, że ona jest pewną siebie osobą i nigdy nie była zależna od brata. a co do tego komentarza, że dziewczyna może być na chwile a siostra jest całe życie, co racja to racja, ale dziewczyna może stać się narzeczoną a później żoną i to z nią facet będzie dzielił swój czas, życie, łóżko, będzie miał dzieci, a nie z siostrą. siostra będzie obok, tak jak rodzice, będzie bierną stroną, choć obecną.

Gość sasssssssssssssssssssss
jesteś dziwna! myslałam, że on wielki sukces odnosi, a ona to jakaś prostaczka, a jesli ona jest wspaniała to się ciesz!!!! znajdz sobie chłopaka i przestań kochac brata! bo Ty go kochasz jak faceta!!! a nie jak brata!

Gość siostry barata sa przywalone
w chooj :D pewnie same by sie poruchaly z bratem 🖐️

Kocham Janusza desznika. :(

Gość dziewuchy popierdolilo was
czy wy jestescie normalne ? Dajcie swoim bratom zyc i same zyjcie swoim zyciem . Nie rozumiem takiej ,,chorej ,,milosci :-0

Gość rurururu
To jest dobre buahahhhhhha "" lndor do prania Przyznam, że seks z bratem był lepszy niż z moim facetem lndor do prania Ale seks był zaj**isty! Takiego seksu jeszcze z żadnym facetem nie miałam. Pewnie to jeszcze powtórzymy """ HAHAHAHA

Gość to jest dobre buahahhhhahha
,,,, lndor do prania Przyznam, że seks z bratem był lepszy niż z moim facetem Na forume panuje opinia że mam "Indora", co jest oczywiście PRAWDĄ lndor do prania Ale seks był zaj**isty! Takiego seksu jeszcze z żadnym facetem nie miałam. Pewnie to jeszcze powtórzymy,,,,