Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za dzien

Moj tata mial wypadek

Polecane posty

Nie pękaj. Matka znajdzie nowego gacha i za tydzień będziesz miała nowego tatusia.

Gość dwqfewfew
POMYSLELISCIE CHOC PRZEZ CHWILE; ZE TO MOZE BYC PRAWDA????????????? Gowniarze za malo w zyciu kopa dostali ! Po co sie wypowiadacie????????? Idzcie sobie na inny temat!!!!!!!

Gość co za dzien
Hasky nie znasz sytuacji to nie oceniaj.Nie bede Ci opisywala swoich spraw rodzinnych Dobrze,ze nie napisalam pod swoim czarnym nickiem Myslalam,ze na pomaranczowo doradzicie

Gość no przeciez ludzie
Ci kretynko napisali bys jechala do szpitala, bo nawet jak sie dodzwonisz to nie udziela ci informacji co z twoim tata ;/ skad sie takie debile biora jak ty ? ja jakbym nie miala samochodu lub busa pod szpital, juz bym po taryfe dzwonila ;/

Gość co za dzien
Wiesz kretynka nie jestem i pewnie cie zaskocze ale udzielili mi informacji przez telefon

Gość co za dzien
mam taryfa jechac 700km? skad sie tacy ludzie biora jak ty?:O

Gość gregrtshtr
I co z Twoim tata?

Gość przeciez widac ze to prowo

Gość co za dzien
w niedziele niestety zmarl

Gość manager
Zarządzający Systemem Web zatrudni osoby w pełnym lub niepełnym wymiarze czasu do pracy w domu (komputerowy marketing Internetowy). Jeśli posiadasz komputer i doświadczenie w środowisku Internetowym, pomożemy Tobie zarobić. W celu uzyskania pełnych szczegółów proszę pisać na e-mail : joanna_marketing@op.pl praca w dowolnych godzinach, zarobki : 1000-3000zł, zależnie od wkładu pracy. nie wymagam doświadczenia.

Gość cdfshxdhx

Gość co za dzien
Dzisiaj tate pochowalismy Czuje jakby polowa mnie zgasala.Czuje sie jak mala dziewczyna,ktorej zabrali cos najwazniejszego,najcenniejszego Mam zal do Boga:( Ale wiem,ze teraz bedzie zawsze ze mna Nigdy tak blisko nie bylismy razem Mysle,ze tam jest naprawde szczesliwy.Tak czekal na moj przyjazd a teraz on przyjechal do mnie usmiechal sie podczas naszego pozegnania-takim go zapamietam

Gość nic z tych rzeczy.............
WYRAZY WSPOLCZUCIA BADZ DZIELNA🌼

Gość co za dzien
nic z tych rzeczy.............dziekuje za slowa wsparcia Tak mi dzisiaj źle:(Smutek towarzyszy mi cały czas Tak bardzo bym chciala,zeby tatus przyszedl,zlapal mnie za reke i wzial do siebie Myslicie,ze jestem wariatka?Po prostu serce peka mi z bolu

Gość autorkoo
Chyba cię kojarzę z kafeterii.Wiem kim jesteś