Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 34w3ew2eew2

ciekawe jakie męki przeżywają np 25 cio letnie prawiczkie którzy

Polecane posty

Gość 34w3ew2eew2

nigdy nie mieli dziewczyny i się nawet nie całowali. życie dla nich musi być naprawdę ciężkie

Gość Bizja
Jak nie wiedzą co to, to jak może im tego brakować? Jak się coś raz miało to pragnienie jest tysiąckroć większe. To jak różnica między "chcę", a "pragnę". Żałować trzeba ludzi, którzy poznali to uczucie i to utracili, a nie ludzi którzy tego nigdy nie czuli. Jak można czuć pustkę do czegoś czego się nie zna. Nawet tego nie wiedzą, że nie mają źle. Przez pesymistyczne myślenie wkręcają sobie nieszczęście.

Sir Isaac Newton dożył 84 lat nie kopulując.. :classic_cool: Nie ma w byciu prawiczkiem nic złego. Sex jest naprawdę przereklamowany. :)

Gość darmowa informacja
Prawictwo tracą najpóźniej zawsze umysły ścisłe i tęgie! Dziewicami są najpóźniej kobiety najbardziej wykształcone, a rozdziewicza je mąż zazwyczaj!

bizja ale pragnienie tego mamy wyrobione instynktownie.. nie ma znaczenia czy ktos to zna czy nie. ciagnie tak samo :o

Gość Bizja
Nieprawda. Jak poznasz smak czegoś to ciągnie o wiele mocniej. Nawet jak wiesz "w teorii", że to jest przyjemne to i tak nic nie zastąpi praktycznego spróbowania.

Gość a ja jestem głupi i jestem
prawiczkiem a dodatkowo jestem brzydki.

w jakiej "teori" ???? czy ty wiesz co piszesz? wiesz co to jest instynkt i popęd seksualny?? co to sa hormony ??? to nie jest teoria.. to sie czuje mniej wiecej od okresu dojrzewania

Gwoli przypomnienia.. Sir Isaac Newton dożył 84 lat nie kopulując.. Więc nie potepiajmy prawiczków. :classic_cool:

myrevin ty przestan tak te demoty trzepać :D

Gość a ja jestem głupi i jestem
otworzę seksualne pogotowie prawiczkowe. Zatrudnię brzydkie i tłuste kobiety ;)

kiedys bylo ze mna bardzo zle ale powoli przyzwyczajam sie do prawictwa nie mam wyjscia skoro zadna na mnie nie spojzy