Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość endeffeckt

bolące sutki

Polecane posty

Gość endeffeckt

cześć. mam pytanie, po jakim czasie powinny pojawiać się objawy ciąży? Czy to normalne żeby pojawiły się np. dzień po zapłodnieniu? Ja mam taki problem, że minęły trzy już dni od ostatniego stosunku i martwimy się z chłopakiem czy nie wpadliśmy. Niby powinnam dostać okres ale nigdy nie miałam regularnych miesiączek. Pierwsze objawy ciąży zazwyczaj powinny sie pojawiać tak po pierwszym tyg a czy to może być przyczyna ciąży, że bolą mnie już sutki? Już bolały mnie na drugi dzień od stosunku. Czy może to okres? Też przed nim czasem mnie bolą piersi - sutki. Proszę o radę!

Gość puknij sie w głowe...
Objawy ciązy nie wystepują 3 dni po stosunku!!!!! Najwczesniej objawy mogą wystąpic 2- 3 tygodnie po zapłodnieniu. A ty niewiesz ze do zapłodnienia nie dochodzi w momencie stosunku?! Jezeli plemnik połączy sie z komórką jajową to komórka zaczyna sie dzielic i wedruje sobie do macicy i do zagniezdzenia dochodzi przewaznie ok 5-6 dni po stosunku!!!!! Jak mozna nie wiedziec takich podstawowych rzeczy :O Dlatego nie mozesz miec objawów ciązy 3 dni po stosunku!!! Wizcie sie za nauke biologi a nie za sex!!!