Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla zona

Spotkanie z jego corka, jak sie zachowac, na co przygotowac?

Polecane posty

Husky a tobie wlasciwie o jaki chuj chodzi ze tak brzydko zapytam? czepilas sie autorki bez powodu.chca byc razem to niech beda a jak ciebie to boli to sie nie interesuj

a ty najwiecej wiesz co sie dzialo przez 4 lata :D i przestan mnie dzieckiem nazywac :D

Gość przyszla zona
zamykam temat bo widze ze nie moge sie wypowiedziec

kurde nie czytałam wszystkiego zachowuj się normalnie, od twojego faceta zależy jak to będzie przebiegać, poddaj się temu i jemu zaufaj, a pytania do niego bo my nie wróżki

przyszla zona to olej tego trola,niech gada do siebie;)

no tak bo jak ktos ma odmienne zdanie to jest trolem i trzeba go ignorowac. akceptujemy tylko pozytywne komentarze i tylko takie gdzie ktos po glowce klepie to dopiero.. "brak dziecinady" :D

husky co ty bredzisz,ty nie masz odmiennego zdania tylko od poczatku najezdzasz na autorke za to,ze ma starego faceta itp itd.co to ma wspolnego z tematem? zreszta obrazasz autorke i robisz sobie kpiny z faceta to sie nie dziw ze nie chca z toba gadac

Gość przyszla zona
Husky na co ty masz odmienne zdanie? Bo ja jakos w temacie nie pytalam o to co o ktos mysli o naszym zwiazku. Zadala konkretne pytanie wiec nie wiem jak odpowiadajac na nie mozesz miec inne zdanie

Gość julka kulka
taki staruch ma kase a autorka topiku to mala szmatka

Gość ghtghfg
Mnie tez interesuje co autorka widziala w takim staruchu? Bo co on widzial to wiemy....:D

Gość julka kulka
w takich zwiazkach tylko KASA sie liczy,,,,,baby sie sprzedadza gdy kase zoabcza

Gość pan z tylu w aucie
ciekawe czy egoistka chce miec z nim dzieci, a potem dzieci beda plakac ze w przedszkolu na tate dziadek wolaja :D

julko nie zawsze kasa, ale to życie Ci pokaże gdy spotkasz MIŁOŚĆ życzę Ci prawdziwej miłości :) ale nie życzę dylematów z nią związanych

Gość julka kulka
nie ma milosci z taka roznica wieku..........................mloda kobieta nie marzy o starym pomarszczencu tylko o jego pieniazkach

Gość przyszla zona
kocham mojego faceta i chce z nim byc, ale tez ciesze sie ze bedziemy mieszkac poza granicami naszego kraju bo mam dosc tego. Zalozylam jasny temat i liczylam na konkretne odpowiedzi, a bylo ich tylko kilka za to tych nie na temat kilkanascie. Przykro mi to czytac bo nawet nie wiecie czy on ma te pieniadze czy nie a od razu cos z gory zakladacie, nie rozumiem tylko na jakiej podstawie?

Gość przyszla zona
poza tym kazdy swoja miara mierzy drugiego. jesli wy byscie mogli byc z kims dla kasy to juz rozumiem te komentarze

a co moze jest biedny jak mysz koscielna?? hahahaha nie uwierze. ty znasz prawde.. wiec mozesz sobie odpowiedziec na to pytanie, ale pewnie siebie tez oszukujesz :)

nie.. ja bym nie mogla, dlatego szukam wsrod rowiesnikow. jakby mi zalezalo na kasie bralabym sie za 40 latkow.. :D oczywiscie mowie w sensie malzenstwa i zakladania rodziny

Gość julka kulka
haha mialam opakzje nie raz i nie dwa meic faceta z kasa ale po co marnowac zycie z kims dla kasy brzydzac sie jego osoby fujjjjj. Zryta psyche miec

Gość vvvvvvvffffffff
autorko nie sluchaj tej Husky ma z 16lat , a bynajmiej na tyle wygladala jak miala swoje zdjecia w stopce.. ostatnio duzo tu tych gowniar doradzajacyh

Gość przyszla zona
temat jest scisle okreslony. Po co wypowiadac sie wiec na cos co z nim zwiazane nie jest? Jak bede chciala to zaloze temat pod tytulem " Co nastolatki mysla o moim zwiazku?" Poki co naprawde mnie to nie interesuje. Macie wiec dziewczyny jakies ciekawsze rady procz plucia jadem? oczywiscie mam na mysli rady NA TEMAT

dziekuje za komplement ad. mojego wyglądu :D wolniej się zestarzeje

Gość przyszla zona
ok, nie komentujmy juz wygladu nastolatki. Po prostu jak ktos bedzie chcial cos doradzic to bede wdzieczna

Gość julka kulka
jestes jakas tepa czy jak? zachpwuj sie normalnie i juz bo niby co masz robic? lizac dupe, nakopac do dupy, uciec a mzoe ejszcze cos innego..............zenada

Gość przyszla zona
powiedziec ci o co chodzi twoim jezykiem? O to ze jak ona bedzie bezczelna wobec mnie to obawiam sie ze nerwy mi puszcza i odpowiem jej rownie nie milo. A jesli nawet nic nie powie a zachowa sie lekcewazaco to zachowam sie wzgledem niej podobnie i o to wlasnie chodzi. Bo nie chce zadnych niemilych sytuacji a wiem ze dla niego ona zawsze bedzie na piuerwszym miejscu i tak powinno byc. Jestem jednak impulsywna i obawiam sie bo nie wiem jak bedzie i jak zachowac sie w niezrecznej sytuacji

no tak. studiująca nastolatka.. tego jeszcze nie grali :D

przeczytaj to co ty piszesz i ocen obiektywnie ten swoj problem.. i sama sobie odpowiedz na pytanie kto tu jest dziecinny. zenada :o

Gość przyszla zona
z reguly studia zaczynaja dziewietnastolatki wiec tak, nastolatkowie studiuja:O masz jeszcze jakis problem czy watpliwosci? Wypowiesz sie wreszcie na temat czy wciaz bedziesz rozpaczliwie nawiazywac do swojej osoby?

no to sie zdecydujcie mam 16 czy 19 lat? a moze 5 ? :D ciesz sie, ze ci temat podbijam do góry a nie :P moze sie jakis.. dorosly wypowie XD