Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla zona

Spotkanie z jego corka, jak sie zachowac, na co przygotowac?

Polecane posty

Gość hmmm a moze pomyslisz
o lejla tez dobrze radzi...zainteresuj sie nia zapytaj co lubi robic, co jesc jaki jest jej ulubiony kolor (takie tam bzdurki) nawet jesli juz to wszystko wiesz od jej ojca...ona musi wiedziec ze ja akceptujesz i lubisz a nie tolerujesz bo jest...

Gość Autorko ale ty
nie masz zamiaru mieć z nim dzieci , prawda . Bo jeżeli tak , to spieprzysz życie i tej dziewczynce i dziecku :O

Gość sdsfdfssf
HUSKY WYPIERDALAJ z topiku gowniaro! nie masz nic na temat do powiedzenia to won!

dobse plose pani. jesce tylko zabki, psi psi i baja na doblanoć :)

Gość Pewnie zrobi sobie z tym
dziadem dzieci , żeby sobie kaskę zaklepać :)

Gość Co za małpa
napisała , że po ślubie może gadać jak wychowywać dziecko :O A to jej , że może ? No kutwa jeszcze by tego brakowało , żeby obca baba mówiła Ci jak masz się zachowywać :O I do tego jeszcze taka młoda :O

autorka zwiala, chyba nie umie podać zadnych "argumentów" :D

Gość cardigan fly
ja tez mam 24 moj facet ma 37 i tez corke w wieku 12 lat . ale predko sie nie poznamy

Gość przyszla zona
nie mam zamiaru ingerowac w wychowanie dziewczynki absolutnie. To nie moje dziecko, ale dziecko mojego faceta i dla niego ono jest najwazniejsze co dla mnie jest oczywiste. nie chce jego corki pouczac, wychowywac ani wtracac sie w cokolwiek. Chce sie z nia zaprzyjaznic, ale bez zadnych zakazow wtracan ze jestem ponad nia. Chodzi mi tylko o wzajemny szacunek i mila znajomosc

Gość cardigan fly
ja tez mam 24 moj facet ma 37 i tez corke w wieku 12 lat . ale predko sie nie poznamy

za kazdym razem tak to podkreslasz, ze nie chcesz ingerowac w wychowanie, ze az to podejrzane jest :o

Gość przyszla zona
Husky ostatnia rzecza o jakiej mysle jest wychowywanie dziecka i nie wazne czy mojego czy nie. Po prostu ludzie pisza o wychowywaniu i wtracaniu sie wiec prostuje- nie chce tej dziewczynki wychowywac od tego ma mama i tate

Gość przyszla zona
Husky ty sie chcesz mnie po prostu czepic. Ale dlaczego- nie wiem. Wiec pytam, o co ci chodzi? Zrobilam ci cos?

ja do dziecka? ktory nie umial podac argumentow, przyznac sie do bledow tylko zwial ???? nie no nieeee tak to nie mozna :D

Gość przyszla zona
podalam argumenty, nie zrozumialas ich a tlumaczyc ich nie bede, nie chcialam byc nigdy nauczycielka by tumanom tlumaczyc. Masz cos do mnie to napisz bo jak dalej bedziesz sie licytowala no slowka to odpuszcze

Gość przyszla zona
"ty mnie nie nazwalas 16 ale ktos inny. ty mnie nazwalas 19 dlatego sformuowalam to w liczbie mnogiej.. zebyscie ustalily wspolna wersje wkoncu, bo sama sie gubie i jeszcze troche to sama polece w dowodzie sprawdzic moja date urodzenia " Twoje zdanie powyzej Husky. Wyjasniam by zaspokoic twa ciekawosc i oddalic zarzuty. Ja cie nie nazwalam ani 16 ani 19 nazywalam cie nastolatka a ty piszesz do mnie bym sie zdecydowala ile mam lat. Tak, w l. mnogiej ale zwracasz sie do mnie wiec napisalam gdzie niby cie nazwalam 16 a teraz ponowie gdzie nazwalam cie 19? Wciaz pisze nastolatka i nie okreslam twojego wieku. Rozumiesz? A jak piszesz do mnie cos to pisz do mnie a nie do mnie i kogos jeszcze pytajac o swoj wiek, bo albo zwracasz sie do dwoch znajomych (w tym wypadku tak nie bylo) albo do kazdej bezposrednio. A na dzis dosc tlumaczenia, nie masz znajomych by usmazyc z nimi pomaturalna kielbaske?

ale argument, ze ja na to wczesniej nie wpadlam :D nie chce mi sie byc nauczycielka wiec nie bede tlumaczyc "A jak piszesz do mnie cos to pisz do mnie a nie do mnie i kogos jeszcze pytajac o swoj wiek, bo albo zwracasz sie do dwoch znajomych (w tym wypadku tak nie bylo) albo do kazdej bezposrednio. " buhahahaahah bo co? bo ty mi tak każesz? lol.. bede sie zwracala jak chce i w liczbie 3 nawet jak mi sie spodoba i juz nie udawaj wiekszej idiotki "studiująca nastolatka" "19 latki tez studiują" wiesz.. nie musi być coś wprost powiedziane.. zreszta przyjebać sie do czegoś takiego, gdzie to w zartach pisałam z tym, zdecydowaniem sie na moj wiek bosz hahah ps: fajnie sie dajesz prowokowac;)

Gość przyszla zona
" ja do dziecka? ktory nie umial podac argumentow, przyznac sie do bledow tylko zwial ????" Husky ja mam obowiazki wiec nie zwialam wtedy. Obowiazki o ktorych ty w swoim wieku miec nie powinnas. Wystraczy mam nadzieje

Gość przyszla zona
zakonczylysmy dyskusje, dobranoc Husky

ja nawet na to uwagi wiekszej nie zwrocilam, a ty z tego zrobilas "PROBLEM" do ktorego się nie chce przyznac... jestes zaaaałosna :D a takie odwracanie kotoa ogonem i ciagle upominanie mnie jakobym dzieckiem byla.. zwie się projekcją. czyli przypisywanie innym swoich negatywnych zachowan, cech i poglądów :D oczywiscie nieswiadomie

no masz i znowu hahahah :D wiesz.. jakbys raz mi tak napisała z tym dzieckiem to spoko, ale ty musisz w kazdym poscie to podkreslic :D masz sama z tym jakis problem najwidoczniej.. co zreszta widać chociazby po twoim smiesznym problemie.. sama jestes tak naprawde dziecinna i starasz sie tego wyprzec.. wygoogloj sobie mechanizm projekcji.. ps: z ta 12 latka powinnas sie dogadac wysmienicie :D

Gość przyszla zona
masz racje Husky, zgadzam sie w pelni z toba. Czy to oznacza ze pojdziesz spac i delikatnie mowiac odpierdolisz sie?

obowiązki?? nie.. wczoraj napisałam ostatni egzamin i juz mam wakacje, więc się relaksuje i odpoczywam :) a ciekawe jakie to ty musisz miec te obowiazki typowe dla 24 latki :D co dupy temu swojemu fagasowi musiałaś dać?

Gość autorko postaraj sie ja jakos
zabawic i to sama nie licz na swojego faceta. Musisz jej jakos umilic czas i fajnie byloby jakby to wyszlo z twojej inicjatywy

Gość Husky czy ty dobrze sie
czujesz? dotyczy Cie ten temat czy nie? Pieprzysz takie glupoty ze zal czytac i autorka ma racje nie masz argumentow a tylko sie osmieszasz i wszyscy cie tu krytykuja

no mowie, daje sie prowokowac jak dziecko :D jeszcze tu na 100% rano przylecisz sie ze mna wykłócac.. bankowo hahahi nie popuscisz do puki twoje na wierzchu nie bedzie :D a i gowno cie obchodzi kiedy ja spac pojde :D ja juz nie mieszkam z rodzicami.. a ciebie to watpie ze do starego dziada puscili hehehehe

Gość przyszla zona
moje obowiazki to nie twoja sprawa, mnie twoje egzaminy nie intersuja wiec moje zycie tym bardziej ciebie interesowac nie powinno

ja mam fajna zabawe :D i widze kolejna slepa... bo ja widzialam tutaj wiecej krytyki do autorki, ze sie zadaje ze starym dziadem hahahh :D