Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla zona

Spotkanie z jego corka, jak sie zachowac, na co przygotowac?

Polecane posty

no przeciez to ty zaczelas z obowiazkami.. "takich ktorych ty miec nie powinnas " co za hipokryzja hahaha no i podobno mialas juz isc, pisałas koniec dyskusji :D z dzieckiem sie bedziesz dalej w glupawe gadki wdawać?? no no no.. podobno starsza jestes wiec madrzejsza, czemu nie ustapisz? :P

Gość przyszla zona
"dopuki twoje na wierzchu nie bedzie" slownik do reki i won sie uczyc gowniaro, bo nawet pisac poprawnie nie umiesz

mam ci wypisac twoje bledy ortograficzne jakie wypisałaś??? zdziwisz sie :D no i czepiasz sie jak taka typowa kwoka nauczycielka, podobno nia nie jestes i nie chcialas byc?

Gość przyszla zona
"do puki" leze husky:D masz racje nie dyskutujemy to ponizej wszystkiego:D

wychowanie przez samo h też leże :D ahahaha

Gość przyszla zona
wypisz smieszny dzieciaku:D czekam:D nie jestem nauczycielka po prostu znam zasady pisowni. Nieprawdopodobne co????

Gość przyszla zona
gdzie taki blad znalazlas? Przyznam sie jesli jest moj

jestes durna i ponizej najgorszej krytyki... osmieszasz sie. miej honor i jak mowisz, ze idziesz to idz... bo robisz z siebie idiotke :D

za stara sie to to uwaza, a glupieeee zwiazac sie z 40 letnim dziadem gdzie nie ma z nim przyszlosci a nie sory... on ma przeciez duzo kasy :classic_cool:

Gość przyszla zona
masz racje Husky rozumiem swoj blad, kolorowego smerfa:)

wiesz dam ci tak przyklad z zycia, bo tak bardzo ci na tej 12nastce zalezy. mojej kolezanki dawnej ojciec zwiazal sie z taka mloda dupa.. jak miala 15 lat zmajstrowali sobie kolejne dziecko. dziewczyna wkoncu tego nie wytrzymala i popelnila samobójstwo. nie zle co? a ty przeciez chcesz miec dzieci? czy nie?? no i druga sprawa.. bedziecie mieszkac za granica? gratuluje.. chcesz tej mlodej dziewczynce ojca za granice wypieprzyć. bo egoistko zasrana nie chcesz znosic upokorzenia i wstydu w polsce??? przestan pieprzyc te cukierkowe historyjki, o przyjazni, ze ty sie wtracac w wychwowaine nie bedziesz... no jasne, ze nie bedziesz. spierdolisz za granice, a tatus wpatrzony w mlode cyce pojdzie za toba. i bedziesz miala z glowy jego poprzednie zycie

Gość przyszla zona
ona mieszka za granica wiec ty skoncz pieprzyc o dramatach. My bysmy mieszkali w miejscowosci gdzie ona mieszka, bo jej ojciec tam mieszka i nie mam zamiaru go odciagac od corki i obecnego miejsca zamieszkania. Co do zakladania rodziny to nie twoja sprawa ale uspokoje cie nie ma powodow by dziewczynka czula sie odrzucona

Gość o rzeszty
co za idiotki mowia ze jak facet ma 40 lat to jest starym dziadem, za 10 lat bedzie musial lykac viagre i koniecznie ma kase :D ja 10 lat temu zwiazalam sie z 40 latkiem i zaden z w/w punktow nie jest prawdziwy, a na ta viagre to nawet sie nie zanosi za nastepne 10 lat :D przy czym z rowiesnikami bywalo roznie :o

jestes prosta jak budowa cepa. specjalnie cos pisze, zebys sie tlumaczyc zaczela i voila.. sie tlumaczysz :D

Gość o rzeszty
a do autorki, wez ty dziwczyno w ogloe nie wchodz w te ograniczone dyskusje, przeciez te dziewczyny zycia poza wlasnym podworkiem nie widzialy i mierza wszystkich swoja miara :P a o osobowosc tej corki wypytaj jej ojca i zachowuj sie tak, jakbys miala poznac np. kuzynke, albo bratanice, ktorej jeszcze nie widzialas, bo np. miaszka za granica :)

Gość o rzeszty
autorka nie SIE tlumaczy, tylko tlumaczy sytuacje ograniczonym cepom, ktorzy nie odrozniaja przyczyn od skutkow :o

Gość przyszla zona
ok, rozumiem tylko ze ktos jaja sobie robi z czyjegos samobojstwa czy odbieraniu komus ojca, zazdroszcze poczucia humoru:O

mam bardzo zjebany humor... masz racje. pomijajac, ze już to napisalam, ze sobie to zmyslilam. ale do glupola trzeba napisac doslownie, ze to nie jest prawdziwe :classic_cool:

tlumaczy mi sytuacje, a po co? hahah ja bym sie jej nie tlumaczyla w takich okolicznosciach z niczego :D

Gość przyszla zona
bravo! Husky, sama sobie wystawilas swiadectwo. Nie wspomne jak denne i tragiczne. To wszystko ode mnie- dzieki za uwage dziecko, niepowazne dziecko

Gość nieszanowna przyszła żono
jak cie tak czytam to wysnułam 2 wnioski: 1. jesteś mało bystra (wręcz głupia) i niedojrzała 2. boli Cie, ze dla twojego misia :D corka jest najwazniejsza (tak czesto to piszesz, ze od razu widac, ze to cie boli A że jesteś marną tchórzliwą pindą to chcesz się przypodobać dziecku, ale też boisz się, ze twoja zazdrosc o dziecko spowoduje, ze nie wytrzymasz presji i zachowasz sie tak jak naprawde czujesz Czyli po chamsku i zlosliwe W koncu to dziecko do twoja rywalka w twoim chorym mniemaniu Leczy sie nekrofilko :D

ty sobie wystawilas swiadectwo dajac sie mi sprowokowac i odpisujac mi w ogole :D ja bym zignorowala.. hheheh a ja chciałam się z kogoś pośmiać przed snem - ty bylas do tego idealna. no i osoba powyżej madrze prawii.. zreszta sama pisałam wyzej cos podobnego XD

na 100% tu wroci i bedzie odszczekiwac na posty. taki typ :D

Gość przyszla zona
w sumie to racja mam dosc tej malej suki chcialabym zeby zdechla bo juz mnie wkurwia jak moj facet zaamist zajmowac sie mna to planuje, jak ugoscic to male gowno Kurwa jak ja jej nie znosze !