Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gdzie kupowałyście ciuchy?

Gdzie kupowałyście ciuchy noworodkowe?

Polecane posty

Potrzebuje kilku dobrych gatunkowo pajaców i bodziaków. Z których byłyście zadowolone? Dodam, że NIE mieszkam w UK (!) więc proszę nie polecać tamtejszych sklepów, których nie ma w Polsce, bo wiem że niektóre z was tak robią, a to raczej niczego nie wnosi. Za lumpeksy, Allegro i internetowe też dziękuję. W grę wchodzą normalne sklepy do których można pójść, wszystkiego dotknąć i dopiero kupić, ale nie polować jak w lumpeksach.

ja polecam smyka i 5,10,15 ale jeśli chodzi o noworodka to lepszy jest smyk, mają lepszy wybór a same ciuszki są z dobrej bawełny

mnie najbardziej podobały się ciuszki w H & M i smyku , czasem tez ładne ciuszki były w Swiecie dziecka ale tam już niesamowicie drogie

Gość nanananna
ZARA super rzeczy mają :)

Przecież napisałam, że nie interesują mnie szmateksy? Czytać, czytać, czytać, a nie pisać nie na temat.

W Zarze nie ma niczego praktycznego dla noworodków.

Gość nanananna
ja tam kupowałam i w H & M

Gość kpoavhg
www.patryczek.pl nie dotkniesz ale mają bardzo fajne ciuszki.

Piszcie, piszcie, ale proszę tylko o sprawdzone sklepy. I niech piszą prawdziwe mamy, a nie fanki małych dzieci, bo interesują mnie praktyczne, wygodne rzeczy noworodkowe (czyli na pewno nie Zara i podobne), które nie niszczą się w częstym praniu itd. Same zresztą rozumiecie, nie...

Gość kasssiiiaaa
jezeli matalan jest w polsce to bardzo polecam

NIE internetowe. Pisałam, że chcę obejrzeć na żywo nim pójdę do kasy. Dzięki za dotychczasowe wpisy i proszę kolejne osoby. :)

Pimpom, bo nie mam czasu na polowania, ani nie mam lumpeksów obok, ani nie wiem gdzie są i czy mają noworodkowy towar.

Gość przede wszystkim avent
tesco ma bardzo ladne rzeczy gatunkowo i niedrogie, 3paki body i pajacow sa bardzo tanie, mnie sie tam wszystko podoba dla noqworodkow, dlaq starszych jzu nie :/

Gość kasssiiiaaa
moge rowniesz doradzic ze na poczatku, czyli przez pierwsze 2-3 miesiace najpraktyczniejsze sa pajacyki, i kaftaniki zapinane z przodu dziecku jest wygodnie, a mamie bardzo latwo zmienic pieluszke lub zalozyc nowy wymyslne ubranka lepiej zostawic na pozniej, bo sa niepraktyczne, a noworodka przbiera sie baaaaaaaaaardzo czesto

Gość Rebba ***
Ja brałam praktycznie same pajace. 4 z KappAhla i 6 z Cubusa. Do tego 2 komplety (body, spodenki) z H&M. Skarpety i 2 czapki z H&M. Rozmiary pół na pół - czyli połowa 56 i połowa 62.

Gość zgadzam sie tesco
ma fajnie ubranka dla noworodkow, przezyja ciagle pranie i sa wygodne

Gość Rebba ***
Mnie się kaftaniki na nic by nie przydały i nawet ich nie kupowałam. Nie są potrzebne, bo pod pajac niczego już się nie zakłada. Pępek, też nie musi być odkryty, żeby wysechł, więc kaftanik nie pełni żadnej funkcji moim zdaniem, tym bardziej jak się nie planuje śpiochów.

ja olecam coccodrillo dobre gatunkowo i chocbys nie wiem ile prala to caly czas wygladaja jak dopiero kupione.

Moja siostra kupuje w tesco.Mowi ze sa naprawde dobrej jakosci i czesto w dobrej cenie.

Gość Rebba ***
O! No właśnie, o to mi chodzi - takie, które się pierze, pierze a one ciągle wyglądają jak nowe i do tego praktyczne, a nie udziwnione (czyli żadnych sukienek, sweterków, spodni z gumką, kapturków, guzików, frędzelków, zbędnych naszywek i pierdółek). Wszystko na napy albo suwaki błyskawiczne.

Gość Rebba ***
Dostaniesz je w sklepach Cubus, KappAhl, H&M, C&A, Cocodrillo, Mthercare, Cool Club (w Smyku), Świecie Dziecka i nie wiem gdzie jeszcze.. może w Marks&Spencer, Next, Bhs ale nie jestem pewna czy jest tam duży wybór akurat tego czego szukasz.

Gość Rebba ***
Cherokee (z Tesco) też jest super. Dziewczyny dobrze piszą!

Dzięki! :) Ktoś jeszcze ma jakieś pomysły? Tak, właśnie TEGO szukam. :) Pisać jeszcze!

Gość Karko1234
Na patryczek.pl mamy fajne rzeczy tylko polskich producentów

Gość Skończ z tą reklamą!
:o Nie umiesz czytać??? Babka napisała aż 2 razy, że nie interesują ją sklepy internetowe, a ty wkoło tutaj śmiecisz!!! :o Jeszcze 4 razy wklej tu tego całego Patryczka!!! :o

Gość Karko1234
Oj nie doczytałam wczoraj byłam chyba zmęczona:) nie denerwuj się tak bardzo:) w takim razie ja nie polecam 5-10-15 tam mają wszystko made in china

&mjeżeli chodzi o Zabrze to gdzie kupować. Można na Rosevelta naprzeciwko lidla jest sklep dla dzieci, oraz na 3 maja. Jest też jeden na wolności. Jeżeli chodzi o jakieś firmówki to możesz w M1 zobaczyć w smyku i h, nie pamiętam czy jest tam teraz 5 10 15. Jeżeli chodzi o kupowane w normalnych sklepach to sofija ma fajne i miłe w dotyku ciuszki ;)

Gość buhahahaahha
jakas sfochowana idiotka zaklada durny topik, drze na was morde a wy jeszcze macie ochote jej pomagac????...litosci ludzie..toz to jakies bezczelne babsko z rozdziawiona morda.... do autorki..rusz gruba dupe i przejdz sie szmato po sklepach....a teraz zabieraj sie i spadaj .....