Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gdzie kupowałyście ciuchy?

Gdzie kupowałyście ciuchy noworodkowe?

Polecane posty

do wpisu powyzej , w sumie masz racje bezczelne babsko sie wydziera a my czym predzej jej odpisujemy :O

Dzień dobry wszystkim.! Przepraszam, a gdzie ja się na was wydarłam? Jeśli już to podkreśliłam tu i ówdzie o co mi chodzi, bo mam wrażenie, że część z was nawet nie pofatygowała się, żeby przeczytać pierwszy post (nota bene krótki i rzeczowy). Z Zabrza też nie jestem, ale dziękuję za informacje, może jakiś zabrzanin skorzysta.

Gość to i ja się wypowiem
w takim razie Twoje pytanie durne jest. idź do centrum handlowego i zobacz sama. w SWOIM MIEŚCIE. dotkniesz, zobaczysz ... też nie bardzo kumam o co właściwie Ci chodzi. mają Ci listę firm skopiować, czy jak ? kupowanie szmatek dla malucha to najprzyjemniejsza rzecz dla przyszłej mamy. jak masz lenia - internet. jak masz wymagania - rusz dupę

Nie jest durne, bo przecież nie włożę ich w sklepie do pralki. Co za bezsensowne pytanie? Jesteś w ogóle matką? :o Chyba nie... bo inaczej wiedziałabyś, że niektóre rzeczy wyglądają ładnie przy zakupie, a potem prują się, kurczą po praniu, odpadają z nich napy. Po to zadałam pytanie. Nie masz co sensownego napisać to nie pisz wcale. Ludzie... :o

a ja uważam, że dobrze że autorka sie w końcu postawiła i 'wydarła' bo tutaj czasami naprawde nie da sie inaczej doprosic o czytanie ze zrozumieniem i odpowiadanie KONKRETNIE na pytanie. Więc za to brawo. Natomiast samo pytanie jest troche bez sensu- skąd my mamy wiedziec jakie sklepy sa w okolicy zamieszkania autorki? Jakby sie konkretnie okreslila jakie miasto czy dzielnica mozna by bylo jakos normalnie poradzic.

Chodzi o marki (one mają swoje sklepy z reguły), bo lata sklepów Bobas z mydłem i powidłem chyba już minęły. Jak coś testowałaś, prałaś, dziesiątki razy zakładałaś i zdejmowałaś w biegu i nic się nie rozdarło, nie skurczyło, nie sprało, nie zeszmaciło, to dawaj swoje typy. Z góry dzięki.

no to trzeba bylo nie pisać 'gdzie' tylko 'jakiej marki' ubrania kupowałyście i by dziewczyny podały same nazwy firm lub wtedy jakies sklepy. I bylo by po sprawie.

Gość moj maly ma zdecydowanie
ja popieram autorke!!! ma konkretne pytanie i oczekuje konkretnych odpowiedzi! a nie syfu zasmiecajacego forum, ja juz wczoraj pisalam i napisze jeszcze raz ze polecam Tesco!jak sie mieszka w miescie to wszystkei marki zwykle maja sklepy swoje wiec... okreslenie miejscowosci jest zbyteczne... niestety ale na kafe jets coraz mniej myslacych i czytajacych ze zrozumieniem matek :/

jak chcesz znać firmy to zapytaj JAKICH FIRM UBRANKA UWAŻACIE ZA DOBRE ... a nie gdzie - gdzie to jest konkretne miejsce dlatego pytanie uważam za durne. nie bądź przewrażliwiona, bo Ci nie ubliżam tylko prostuję ;) mamą zostanę za tydzień - ubranka czekają ;) nie miałam takich probemów i sądzę, że wiele z nich wystarczy wziąć do łapy i już widać gatunek. poza tym przyjemność wybierania samej jest o wiele fajniejsza niż sugerowanie się zdaniem innych. powodzenia

A to nie to samo??? Nie rozumiem waszego zdziwienia? Przecież każda marka = dzisiaj własny sklep!? Nie?

Gość moj maly ma zdecydowanie
to i ja się wypowiem a ja sie z toba nie zgodze :) bo "gdzie?" moze oznaczac np. ubranka marki Sofija które są dostępne w sieci Smyk i Fido :) w kazdym miescie, za to nie widzialam sklepu firmowego Sofija :P tak samo jak posciel mamo-tato widzialam tylko w Babymaxxx i na allegro:P nie wspomne juz o marce cherooke ze autorka nie musi wiedziec ze to tylko w tesco :) i moim zdaniem autorka dobrze zapytala, ale widocznie nie wszyscy ja zrozumieli ...

No dobra, mea clupa, ale nie celowa. :) Piszcie dalej.

Gość tak jestes ...
nie przesadzaj...z wiekszosci rzeczy dzieci tak szybko wyrastaja ze nie zdarzysz ich nawet wlozyc i wyprac tyle razy zeby sie spraly, podarły itp... i faktycznie zbastuj troche z iloscia wykrzyknikow i pisania Capsem..bo nikt nie ma obowiazku tu ci odpowiadac... i zamien te wykrzykniki na slowo dziekuje moze.....

Dziękowałam wiele razy. Nie czytasz. I dla takich nieczytających są wykrzykniki właśnie. Ja zamierzam często prać, bo chcę żeby pochodziło w nich troje dzieci. Dotyk, a jakość nie zawsze idą w parze. Ale dzięki za uwagi.

głosować byłam , ale wróciłam ;) jeśli chodzi o firmy to mi najbardziej odpowiada mi NEXT i GEORGE. Nie wiem czy to masz możliwość kupić to stacjonarnie, ale : jakość bezdyskusyjnie super ( mam nowe i po dzieciach 2 koleżanek, wiec prane ) wzornictwo dla mnie super Nie mam na myśli przekombinowanych ubranek na pokaz, tylko wygodnych, miękkich , bawełnianych. Moja mała urodzi się lada moment, więc zwracam uwagę na przewiewność. Mam też kilka H&M , 5.10.15 , ale nie do końca mnie urzekły - jakieś "ale" do wzornictwa lub gatunku mam - zgodzę się że to rzecz gustu. Tragiczne są wg mnie często polskie ciuszki : cienkie, źle podszyte i jakieś takie tandetne. Chyba wolałabym mieć używane lepszej jakości. Wychować 3 dzieci na 1 partii ciuszków chyba nie jest takie proste - chyba, że same uniseksy będziesz kupować.

Gość Paulina 36
Cubus i Next