Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wildlife25

doradzcie prosze

Polecane posty

Gość wildlife25

w sierpniu moja siostra bierze slub cywilny w urzedzie.bedzie tylko para mloda swiadkowie i ja siostra z mezem.siostrze swietnie sie powodzi maja duze mieszkanie rozpoczeli budowe domu maja w domu wszystkie potrzebne sprzety i tu mam problem bo nie wiem jaki prezent jej sprawic.chcialabym zeby to bylo cos bardziej symbolicznego bo im nic nie potrzeba a ja nie mam kasy bo nie pracuje obecnie.doradzcie coś

Gość jahsahsk
a skad wiesz, ze nic im nie potrzeba? kazdemu cos potrzeba! po prostu ZAPYTAJ! a jak nie daj jej kase. jesli nie masz kasy to nie idz, bo to lipa:O

Gość wildlife25
jak nie masz nic madrego do powiedzenia to siedz cicho.to moja siostra a ja mialabym nie pojsc na jej slub!wyobraz sobie ze ona nie potrzebuje pieniedzy

Gość wildlife25
jak nie masz nic madrego do powiedzenia to siedz cicho.to moja siostra a ja mialabym nie pojsc na jej slub!wyobraz sobie ze ona nie potrzebuje pieniedzy

Gość jahsahsk ma rację
Koniec języka za przewodnika. Nas nie pytaj, my nie znamy twojej siostry i nie wiemy, co może sprawić jej przyjemność.

Gość o matkoooo
cyt: "to moja siostra" Ano Twoja siostra,więc skąd my możemy wiedzieć co ona lubi, co jej się przyda, czym się z przyszłym mężem interesują itp. Skoro Ty nie wiesz to my mamy wiedzieć?

Gość zenadaaaaaaaaaaaaaaaaa
jak nic im nie potrzeba to nic nie dawaj skoro jestes taka pewna, skoro to Twoja sieostra nie mozesz zapytac??? co za zenada, radzi sie na forum zamiast kurwa siostry zapytac:O

Gość no comments
Autorko nie sluchaj tych durnych postow - daj kase, jak nie masz nie idz - no tego to nawet nie chce sie czytac. Prezent dla siostry ktorej niezle sie powidzi powinien byc nie cenowy ale drogi - dany od serca. Moze do nowego domu zdjecie, albo Wasze z dziecinstwa, albo inne rodzinne w formacie obrazu wydrukowane na plotnie? A wystarczy prosty program do obrobki i mozna wyczarowacnaprawde cos extra a potem dac do druku.

Ja osobiście uważam, że najbardziej sprawdzają się prezenty praktyczne. Możesz zawsze kupić jej i mężowi po ładnym szlafroku. Żeby było najbardziej symbolicznie mogą być to takie same szlafroki, żeby codziennie rano wyglądali jak świeżo upieczona para nowożeńców. Ostatnio widziałam, bardzo ładne na facebooku sklepu kamai.pl Może akurat taki prezent spodoba się twojej siostrze.

A może sama coś zrób, mój pomysł - skoro budują dom, a Ty chcesz dać coś symbolicznego to możesz dać coś, co da się wmurować > nie bardzo wiem jak wyjaśnić to, co mi chodzi po głowie, ale przykładowo w Prowansji każdy ma numer domu malowany na płytce kafelkowej, a nie tak jak u nas kupuje się gotowe z metalu. Mogłabyś sama coś takiego wykonać :)) i domalować coś charakterystycznego od siebie, a oni później umieszczą to przed domem i będzie to pamiątka na b. długo, albo betonowa płyta z dedykacją, mottem, przesłaniem, którą umieszczą na ścieżce do drzwi ... Zdaję sobie sprawę, że nie każdemu by się to spodobało., więc trzeba wyczuć.