Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m,nbkcvbavk

Jak dbac o twarz???porady..

Polecane posty

Gość m,nbkcvbavk

mam 34 lata i cere sucha, cale zycie uzywalam zwykleog kremu Nivea nigdy nie mialam pryszczy wiec chyba jestem szczesciara, ale zauwazylam male zmarszczki wokol oczu, jak dbac o skore twarzy, jakie kremy sa dobre bo chyba powinnam zaczac uzywac mocniejszych

Do cery suchej, taki specjalny dla cery dla kobiet w Twoim wieku... Przejdź się do sklepu, drogerii, na pewno znajdziesz coś dla siebie.

Gość sucha aż łuszcząca
Hej ,też mam suchą skórę szczególnie na twarzy, byłam nawet z tym u dermatologa ,zapisał mi witaminę A+D3 ,jakąś wodę robioną do przemywania twarzy , maść i krem OCTOPIROX T firmy pharmaceris stosuje to dopiero drugi dzień ,zobaczę za jakiś czas czy sa efekty .

Gość ja mam normalna
mam 30 lat i tez pryszczy raczej nie mialam ale mam okropne zmarchy, uzywam kremu dla kobiet 40 letnich, pale bardzo duzo a nie moge zucic, doslownie w ciagu roku widze golym okiem jak sie postarzam a klade juz tyle tapety zmarszczki nadal widac

Gość postarza Cie palenie
to do ostatniej wypowaidajacej sie pani... teraz majac 30 lat uzywasz kremu dla 40 latek a co bedzie jak bedziesz miec 40, 50? papierowy worek i kredki? przestan palic bo bedziesz wygladac jeszcze gorzej...a najgorsze to bedziesz miala zmarchy dookola ust i to juz niedlugo.... natomiast co sie tyczy Ciebie autorko to kup sobie krem 30+(dla twojej grupy wiekowej) przeciwzmarszczkowy na okolice oczu (liftingujacy)...krem nakladaj okreznymi ruchami -tak by wykonac masaz dookola oka (na miesniu okreznym oka)...raz na jakis czas mozesz sie wybrac do kosmetyczki na masaz twarzy i jakis zabieg nawilzajaco liftingujacy... natomiast na jesien (teraz jest zbyt slonecznie) mozesz pomyslec o zrobieniu sobie serii zabiegow z kwasami AHA -buzia po serii bedzie lepiej nawilzona, pozbedziesz sie przebarwien (jesli je masz),splycisz troche zmarszczki...