Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegrana22

chcę się tylko wyżalić i prosić o wsparcie psychiczne...nic więcej

Polecane posty

Gość przegrana22
Wiem,że już nic mnie w życiu dobrego nie czeka.Pewnie do końca będę odpokutować za to co zrobi łam:(

Gość przegrana22
trzeba wziąć się w garść wiem. Wyzwaniem jest wstanie z łózka

Gość nosz ja nie moge
:D:D:D w rankingu na najgłupszą rzecz jaką ostatnio słyszałam twoja historia prowadzi:D o matko, jaka ty jesteś głupia:D

Gość przegrana22
ja potrzebuję słów jakichś żeby wziąć się w garść

Gość ja nie bardzo rozumiem
co wg ciebie znaczy milosc? Facet beznadziejny.Tylko dziecko kocha sie za sam fakt jego istnienia,doroslego czlowieka za cos .Tzn.za to kim jest,co soba reprezentuje ,jak kocha ,za czlowieczenstwo.Ty go kochasz za to ze zyje i oddycha ,przypominam ci, ze to jednak nie jego zasluga!!Trzeba byc skonczona egoistka zeby myslec o odebraniu sobie zycia,pomyslals o matce,ktora cie wspiera?Pomimo lat jetses smarkula.

Gość przegrana22
za rok planowaliśmy zaręczyny...:(

Gość nosz ja nie moge
sorry, jakich słów?:D "kochasz" faceta który zdradza- to raz włazisz do wyra zajętemu facetowi- to dwa włazisz do wyra facetowi KUZYNKI- to trzy namawiasz go żeby ją zostawił-to cztery mam wymieniać dalej?:O strzeż mnie boże przed takimi kuzynkami:O

Gość przegrana22
Wydawał się w porządku i to on na początku był bardziej zaangażowany:O ciągle powtarza,że chciał ją zostawić do połowy czerwca...

Gość nosz ja nie moge
wydawał sie w porządku bo zdradzał dziewczynę?:D to ja ci życzę samych takich porządnych facetów w życiu:D

Gość ja ci proponuję
zabij się dziwko :) nie jesteś warta wiele, a dużo psujesz jesteś szkodnikiem ZDYCHAJ

Gość przegrana22
Nie powiedziałam wszystkiego. Na początku czerwca zostawił już autentycznie ją. Przyjechał do mnie na weekend i...do mnie przyszedł sms z numeru,którego nawet nie miałam zapisanego w kom. Dawna znajomość z czata,na zasadzie pisania smsów. Sms miał treść:'hej'.Tak po prostu,choć kontaktu na co dzień nie utrzymujemy. Jarek zabrał swoje rzeczy,powiedział,że się puszczam i wyszedł:( żadne argumenty do niego nie trafiały. Potem przyjechał znowu,przejrzał mi archiwum na gg. Nic nie znalazł...mimo to pojechał. Gdzie? Do mojej kuzynki...z prezentem bo miała imieniny...

Gość nosz nie mogę
facet jak jest w porządku TO NAJPIERW RZUCA jedną babę a później bierze się za drugą :P jeśli kolejność jest odwrotna - to NIGDY nie wróży nic dobrego! cóż -zaliczyłaś jedna lekcje praktyczna od życia - pozostaje wyciągnąć wnioski i iść dalej.... jak to się mówi " pół światu tego kwiatu " - jesteś bardzo młoda na pewno ci się ułoży - a teraz zajmij sie pracą - ciężka praca to najlepszy lek na kaca0 także moralnego powodzenia

Gość dziewczyno nie masz nastu lat
zeby tak ufac facetowi :o. Zapamietaj raz na zawsze, ze nie mozna wierzyc zajetemu/zonatemu facetowi!! RZADKO wprowadzaja w zycie to co mowia tej drugiej. wiesz dlaczego? z wygody i tchorzostwa. z ta pierwsza maja juz uwite gniazdko i nie chce im sie/boja sie cokolwiek zmieniac. jesli od razu nie odejdzie to nie odejdzie NIGDy! ja od 3 lat, wlasciwie leci 4, spotykam sie z zonatym facetem (tak zjedzcie mnie) i nie chce od niego NIC a raczj od poczatku nie chcialam sluchac, ze zostawi zone i corke bo zwyczajnie zycie mnie naucylo, ze na slowach by sie skonczylo. ciagnie nas do siebie na maxa, z czasem coraz bardziej (co wydawalo mi sie dziwne ;)) ale na tym poprzestaniemy. wolimy tak niz z siebie rezygnowac

Gość kasia katarzynkaaaaaaaaaa
milosc nie wybiera gdyby facet istotnie byl w porzadku i cie pokochal i szanowal to najpierw zakończylby znajomosc z kuzynka a dopiero potem spotykal sie z toba do momentu kiedy bylby juz wolny nie powinien cie tknac tak zachowalby sie facet dojrzaly , ktoremu chodzi o uczucie a nie o seks wykorzystal twoja naiwnosc , zamacil ci w glowie, najzwyczajniej oklamal wyznajac milosc, a ty niestety uwierzylas padalcowi zeby to jeszcze zrobil gnojek, ale facet 29 lat ??? trafilas na skurwysyna i tyle wywal go z pamieci bo nie wart jest funta klaków, to zwyczajna menda / szantazowac dziewczyne, ze musi z nim sypiac bo pojdzie i powie , ze kupila prace ...tfuuuu/ takie zero nie jest warte tego co robisz teraz ze swoim zyciem !!!!

Gość przegrana22
kuzynka powinna poznac prawdę?

Gość przegrana22
teraz jest u niej.

Gość Ameliaaaaaaa
ja bym jej powiedziala jakiego ma wspanialego faceta niech ten gnojek ma za swoje a i dla kuzynki lepiej , ze sie uwolni od takiego gada, który mysli , ze jest cwaniakiem i casanową

Gość dokladnie takkkkkk
dupek pewnie mysli, ze nic nikomu nie powiesz i bedzie dalej prowadzil podwojne zycie, bo jestem pewna , ze na twoim miejscu niedlugo znajdzie sie inna naiwna dlaczego tylko ty masz byc poszkodowana za to, ze uwierzylas gnomowi a kuzynka pewnie po czasie jeszcze ci podziekuje, ze jej oczy otworzylas z kim jest

Gość marchewwka
Nie rozumiem dlaczego płaczesz i narzekasz. Sama sobie jesteś winna. Mi nie jest Ciebie szkoda. I tak jestem święta. Nigdy nie zdradzałam i nie rozbijałam związków, a zajetym facetom mówiłam krótkie i dosadne "nie". I nie znam nikogo, kto zbudował szczęśliwy związek na nieszczęściu tej trzeciej osoby. I myślę, że coś w tym jest.

Gość raz czy dwa
zrozum, chciał Cię przelecieć, udało mu się i po sprawie dziewczyno ogarnij się i nigdy więcej nie popełnił tego błędu! poza tym jak mogłaś zgodzić się na seks z idiotą który jest zajęty a na dodatek związany jest z Twoją kuzynką??? zastanawiam się, czy jego kobieta nie powinna dowiedzieć się, z kim się spotyka. Ale to nie ma sensu - z Ciebie zrobiono by podstępną dziwkę, a z niego niewinnego aniołka ofiarę

Gość przegrana22
Zrobiłam taki myk. Powiedziałam jej przez tel,ze facet z ktorym sie spotykalam mial dziewczynę i oklamywal mnie,ze ja zostawi. Wszystko jej powiedzialam...poza tym,ze tym facetem jest jej wlasny chlopak. A on wlasnie jest u niej...szkoda,ze nie widzialam jego miny:D

Gość bonita100
może ty go kochalas ,tu potrzeba czasu ,ale to co zrobiłaś ,szok ,każdy płaci za krzywdy ,a faceta to bym ...

Gość ja233
Witam was ,ja na Twoim miejscu jak wiesz że jest u niej to bym do kuzynki zadzwoniła i powiedziała jej całą prawdę ,bo jak rozumiem on i jej nie kocha ,a szuka tylko seksu by wypełnić sobie wolny czas ,tak prawdę mówiąc u kuzynki będziesz miała troszkę przechlapane ale z biegiem czasu będzie Ci wdzięczna za tą rozmowę,a on na pewno się tym nie przejmie i poszuka sobie nowej dziewczyny do seksu ,bo z tego co piszesz jemu przeważnie zależy na seksie?-ja bym tak zrobiła ,ale decyzja należy do Ciebie i nie możesz się załamywać jest dość porządnych facetów którym nie zależy tylko na seksie

Gość ciesz się że to nie ty
jesteś na jej miejscu. Skoro zdradza to nie kocha.

weź się laska w garść.. nawet największa miłość z czasem przechodzi. Znajdź se inny obiekt westchnień. A poza tym to co ty sobie myślałaś, że zbudujesz związek na cudzym nieszczęściu z kolesiem, co wierność ma za nic? Prędzej czy później i tak byś się obudziła z ręką w nocniku. Nie ty jedna niestety jesteś taka naiwna.

Gość przegrana22
Zarzucił mi materializm,że lece tylko na jego kasę bo wzielam od niego pieniadze za tabletki antykoncepcyjne.Powiedział,ze za to nie ma do mnie szacunku. Nie odzywamy się do siebie.

Gość o jeny ale głupota
skad wy takich skurwysynów bierzecie i co z ciebie za siostra?????

Gość o jeny ale głupota
niech chociaz prawda nie wyjdzie na jaw!!!!! chcesz miec rodzine przeciwko sobie?!

Gość o jeny ale głupota
a twoja kuzynka powinna dowiedziec sie jakie osbniki ja otaczaja